Hilversum,
18
maart
2016
|
13:25
Europe/Amsterdam

Ton Boot en Howard Komproe op De Perstribune van MAX

Zondag 20 maart om 12:00 uur op NPO Radio 1

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag 20 maart basketballegende Ton Boot en cabaretier Howard Komproe.

Howard Komproe is vooral bekend als stand-upcomedian en acteur. Komende week is hij te zien in het inmiddels traditionele paasspektakel The Passion. Komproe vertolkt hierin de rol van Pontius Pilatus.

De gast in het tweede uur van De Perstribune is de Nederlandse basketballegende Ton Boot. Boot behaalde als speler vijf landskampioenschappen met verschillende clubs in Nederland. Als coach leidde hij veertien keer een Nederlandse of Belgische club naar het landskampioenschap. Het coachen van een team pakte Boot anders aan, wat al snel de naam methode Boot kreeg. Deze methode werd omarmd in het land van trainers en coaches.

Vliegende keep Jules van der Wardt is op bezoek bij Peter Hoekstra. Zondag 20 maart wordt de eredivisietopper PSV – Ajax gespeeld en Hoekstra speelde bij beide clubs. In de rubriek Kassie Kijken behandelt recensent Ron Vergouwen de opvallendste tv-momenten van de afgelopen week.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Elles de Bruin en Govert van Brakel.

MAX: De Perstribune
Zondag 20 maart 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Elles de Bruin en Govert van Brakel
www.deperstribune.nl