Hilversum,
23
september
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tjitske Reidinga vereeuwigd in laatste seizoen Sterren op het Doek

Tjitske Reidinga vereeuwigd in laatste seizoen Sterren op het Doek 

Hilversum, 23 september 2015 - Aanstaande donderdag om 20.25 uur op NPO 2 is het tijd voor de vierde aflevering van Sterren op het Doek. In deze aflevering interviewt Hanneke Groenteman actrice Tjitske Reidinga. 

In deze vierde aflevering van Sterren op het Doek is actrice Tjitske Reidinga te gast. Waar de jeugd haar kent als Prinsesje Petronella van Het Klokhuis, is de gerenommeerde actrice tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse film- en theaterwereld. Van Gooische Vrouwen tot toneelstuk na toneelstuk in het DeLaMar Theater: Tjitske kan het allemaal. Ze poseert voor de drie kunstenaars en wordt ondertussen onderworpen aan het vragenvuur van presentatrice Hanneke Groenteman. 

BankGiro Loterij 
Sterren op het Doek wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. Ruim 600.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en dragen bij aan alle vormen van cultuur in Nederland. Met het programma Sterren op het Doek bij MAX wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen. 


Sterren op het Doek met Tjitske Reidinga 
Donderdag 24 september om 20.25 uur op NPO 2 
Presentatie: Hanneke Groenteman 
www.sterrenophetdoek.nl 
www.facebook.com/OmroepMAX 
#SOHD