Hilversum,
02
augustus
2019
|
16:38
Europe/Amsterdam

Tino Martin, Daniel Monsou en Iris Kroes te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 3 augustus tot en met vrijdag 9 augustus staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Zaterdag 3 augustus praat Jan Rietman in Wekker-Wakker-Weekend! met Mario van der Ende. Hij praat met de oud-scheidsrechter en columnist over de start van het Eredivisie-seizoen. Wat zal de rol van de VAR het komende seizoen zijn, zijn er aanpassingen? En zetten we de opmars in het Europese voetbal voort? Verder is er in Country Roads aandacht voor Rick Trevino. Syreeta Wright, de ex van Stevie Wonder, staat centraal in De Liefde voor Muziek.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Maandag bespreekt Jeroen van Inkel in Je dag is goed met pitreporter Jack Plooij het laatste Formule 1-nieuws. Hij blikt terug op de Grand Prix van Hongarije van zondag 4 augustus. Het is de 100e verjaardag van de Zangeres zonder Naam. De muziektombola staat in het teken van liedjes die wél naam mogen hebben. Verder vertelt Janny van der Heijden maandag over het nieuwe MAX-programma Denkend aan Holland, waarin ze samen met André van Duin per boot Nederland ontdekt.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste muziek en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Dinsdag 6 augustus is de jonge multi-instrumentalist Daniel Monsou te gast in De MAX!. Drums, gitaar, zang: hij kan het allemaal. Eén van zijn inspiratiebronnen is Jeff Buckley. Het charisma van deze jonge muzikant is vergelijkbaar met een andere inspiratiebron van hem, Jett Rebel.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Tineke de Nooij ontvangt deze week weer leuke gasten in haar show op 9 augustus! De eerste gast is Tino Martin. Tino gaat als een speer: iedereen kan zijn Top 40-hit Zij weet het inmiddels meezingen, en in juni stond hij in een uitverkocht Olympisch Stadion.

Ook zangeres Iris Kroes komt langs in de studio van TinekeShow. Iris won het tweede seizoen van The Voice of Holland en heeft haar muzikale vleugels sindsdien flink uitgeslagen. Ze komt nog even langs voor ze haar koffers pakt, want ze vaart deze maand mee op het cruiseschip Statendam waar ze aan boord concerten verzorgt.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in ­de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).