Hilversum,
26
oktober
2018
|
12:09
Europe/Amsterdam

Tineke Schouten, Tim Knol en Antoinnette Scheulderman te gast bij Tijd voor MAX

Van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 2 november ontvangen Martine van Os en Sybrand Niessen bij Tijd voor MAX weer bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Deze week komen onder anderen Tineke Schouten, Tim Knol en Antoinnette Scheulderman langs. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1.

Kelly Weekers is voormalig Miss Nederland, studeerde af in Klinische en Gezondheidspsychologie, en werkt als life & business coach. Dinsdag 30 oktober verschijnt haar boek Happy Life 365, waarin ze uitlegt hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Maandag 29 oktober is Kelly te gast bij Tijd voor MAX.

Dinsdag 30 oktober zit Tineke Schouten aan tafel. Ze komt vertellen over haar voorstelling Highlights, waarmee ze sinds begin deze maand in het theater staat. Verder staat een optreden van singer-songwriter Tim Knol gepland. Hij heeft net een nieuwe single uit en gaat vanaf deze week weer op toer.

Culinair expert Janny van der Heijden vertelt woensdag 31 oktober over de beroemde Dilmah School of Tea, die afgelopen maandag Amsterdam aandeed. De Dilmah School of Tea is de eerste theeschool ter wereld die professionals in de horeca en culinaire wereld opleidt in de kunst van het bereiden en presenteren van thee.

Donderdag 1 november is zanger en muzikant Peter Koelewijn te gast. Onlangs verscheen PEER, de autobiografie van het inmiddels 77-jarige popicoon. Peter schreef het boek in samenwerking met popjournalist Tjerk Lammers. Bij Tijd voor MAX spreken Sybrand en Martine met Peter over het boek, zijn veelbewogen leven en zijn plannen voor de toekomst. En samen met zijn Rockets treedt Peter op!

De week wordt vrijdag 2 november afgesloten met schrijfster en journaliste Antoinnette Scheulderman. Zij ontdekte na de dood van haar geliefde teckel Bubbels dat rouwen om je huisdier lang niet door iedereen geaccepteerd wordt. Ze schreef er het boek Dan neem je toch gewoon een nieuwe over. Bij Tijd voor MAX haar verhaal.

Tijd voor MAX
Maandag 29 oktober t/m vrijdag 2 november om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX