Hilversum,
10
juni
2022
|
14:53
Europe/Amsterdam

Tim de Wit en Frank Snoeks op De Perstribune van MAX

Zondag 12 juni

Journalist Tim de Wit en voetbalcommentator Frank Snoeks zijn zondag 12 juni te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. 

Tim de Wit, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is voormalig NOS-correspondent in Groot-Brittannië, Duitsland en Zuid-Afrika. Komende week verschijnt zijn boek Wankel Koninkrijk, over hoe hij Groot-Brittannië heeft zien veranderen door de Brexit. Op dit moment presenteert De Wit het VPRO-programma Bureau Buitenland op NPO Radio 1. Het programma is genomineerd voor de Zilveren Reissmicrofoon

Frank Snoeks, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, nam deze week afscheid als één van de vaste televisiecommentatoren van het Nederlands elftal. De wedstrijd van Oranje tegen Wales was zijn laatste Oranje-interland. Snoeks gaf 32 jaar commentaar bij wedstrijden van Oranje en hij was te horen op acht EK’s én acht WK’s. De nu 65-jarige Snoeks blijft nog bij de NOS actief als commentator van de eredivisie.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune