Hilversum,
24
augustus
2021
|
13:00
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX terug in een nieuw jasje!

Tijd voor MAX gaat weer beginnen! De populaire talkshow van MAX staat in de startblokken om iedereen elke middag bij te praten over actuele kwesties, politieke ontwikkelingen, opvallende gebeurtenissen en natuurlijk het nieuws van de dag. En dat met bijzondere gasten, spraakmakende BN’ers, vaste deskundigen en andere genodigden, die op een verrassende manier de aandacht hebben getrokken. Vanaf maandag 30 augustus om 17.10 uur op NPO 1, met Martine van Os en Sybrand Niessen vanuit een volledig nieuw decor, inclusief nieuwe vormgeving. 

Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren vanaf maandag 30 augustus om 17.10 uur op NPO 1 elke werkdag weer Tijd voor MAX. Het programma mag dan een nieuw jasje krijgen, de inhoud blijft vertrouwd. Tijd voor MAX staat garant voor boeiende gesprekken met interessante, actuele en/of spraakmakende gasten. Op vrijdagen presenteert Carrie ten Napel, samen met Martine of Sybrand. En het programma wordt elke dag steevast afgesloten met het weerbericht van Piet Paulusma.

Maandag 30 september wordt het gloednieuwe podium geopend door Tim Knol en leden van het Metropole Orkest, en op dinsdag 1 september neemt Iris Hond plaats achter de vleugel. Verder zullen veel vertrouwde gezichten in de eerste week de revue passeren, waaronder Robèrt van Beckhoven, Ted van Essen, Janny van der Heijden en Kees Boonman.

Tijd voor MAX
Vanaf maandag 30 augustus
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen (op vrijdagen presenteert Carrie ten Napel samen met Martine of Sybrand)
MAXVandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | Twitter.com/TijdvoorMAX | Instagram.com/TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX