Hilversum,
27
december
2022
|
10:50
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX Oudejaarsshow met Dionne Stax en Tineke Schouten

Met een feestelijke Tijd voor MAX Oudejaarsshow sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen het jaar af. Ze verwelkomen onder anderen Dionne Stax en Tineke Schouten om het afgelopen jaar mee te bespreken. De Tijd voor MAX Oudejaarsshow is te zien op zaterdag 31 december om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Het is inmiddels een traditie aan het einde van het jaar; de speciale Tijd voor MAX Oudejaarsshow met Martine van Os en Sybrand Niessen. Zij ontvangen zaterdag 31 december Dionne Stax, Tineke Schouten, Robèrt van BeckhovenDiana Kuip en Auke-Florian Hiemstra in de feestelijk versierde studio. 

Martine en Sybrand spreken met Dionne Stax over haar nieuwe tv-programma’s in 2023, waaronder De Nieuwe Vermeer. Tineke Schouten zit veertig jaar in het vak en schuift aan om daarover te vertellen. Met sportjournalist Diana Kuip wordt er teruggeblikt op een veelbewogen sportief jaar. Bioloog Auke-Florian Hiemstra vertelt over de hoogtepunten in de flora en fauna van 2022 en Robèrt van Beckhoven sluit het bakjaar feestelijk af met kwarkbollen. Samantha Steenwijk en Tommie Christiaan treden op, zij laten de muziek horen die het afgelopen jaar in het nieuws was. 

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

Tijd voor MAX Oudejaarsshow
Zaterdag 31 december om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen

Facebook.com/TijdvoorMAX | Instagram.com/TijdvoorMAX | Twitter.com/TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX