Hilversum,
31
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX Oudejaarsshow maakt nieuwe gastpresentator bekend

Tijd voor MAX Oudejaarsshow maakt nieuwe gastpresentator bekend

Hilversum, 31 december 2015 – Om 19.25 uur zendt MAX vanavond op NPO 2 de Tijd voor MAX Oudejaarsshow uit. In deze speciale Oudejaarsuitzending komen Sybrand en Martine met leuk nieuws: niemand minder dan komiek André van Duin wordt vanaf het nieuwe jaar gastpresentator bij Tijd voor MAX!

Vanavond kan de kijker getuige zijn van een wel heel bijzondere carrièremove van Nederlands meest geliefde komiek André van Duin. Tussen de appelflappen en oliebollen door maakt André in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow namelijk wereldkundig dat hij in het nieuwe jaar gastpresentator van Tijd voor MAX wordt. Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar en een reden te meer om ook vanaf 4 januari weer elke dag tijd te maken voor Tijd voor MAX.

Daarnaast heeft de jaarlijkse Oudejaarsshow van Tijd voor MAX vanavond nog veel meer speciale gasten. Niet alleen zullen BN’ers als voormalig Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet, culinair publicist Janny van der Heijden en nieuwslezeres Dionne Stax hun mooiste en ontroerendste momenten van het afgelopen jaar delen; ook wordt de kijker getrakteerd op spetterende optredens van Xander de Buisonjé en de legendarische soulsensatie The Trammps.


Tijd voor MAX Oudejaarsshow 
Donderdag 31 december 2015
Om 19.25 uur op NPO 2 
Presentatie: Martine van Os & Sybrand Niessen
www.tijdvoormax.nl