Hilversum,
31
december
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX Oudejaarsshow: een feestelijk begin van oudejaarsavond!

Maandag 31 december om 17.05 uur op NPO 1

Maandag 31 december sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen om 17.05 uur op NPO 1 het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Met gasten als Erica Terpstra, Dionne Stax én de vaste deskundigen bespreekt het duo het afgelopen jaar. Ook wordt alvast vooruitgeblikt naar het nieuwe jaar.

Zoals elk jaar is er op 31 december een speciale Tijd voor MAX Oudejaarsshow, waarin Martine van Os en Sybrand Niessen in de feestelijk versierde studio, met een aantal BN'ers, terugkijken op het voorbije jaar en alvast vooruitblikken op ieders plannen voor 2019. Dit jaar zitten MAX-coryfee Erica Terpstra, acteur Johnny Kraaykamp, zangeres Corry Konings en presentatrice Dionne Stax aan tafel, evenals wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere en meteoroloog en voormalig RTL-weervrouw Helga van Leur

Tijdens de uitzending passeren alle hoogtepunten en bijzondere gebeurtenissen uit het afgelopen jaar de revue, waaronder uiteraard ook de leukste momenten uit Tijd voor MAX zelf. Culinair expert Janny van der Heijden en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven verhogen de sfeer met zelfgemaakte hapjes en drankjes. En in het publiek ontdekt de kijker veel andere bekende gezichten, waaronder een groot aantal vaste deskundigen die het programma met hun kennis en kunde ondersteunen. Ook een spectaculair optreden mag natuurlijk niet ontbreken. In de studio is THE SHOW - a Tribute to ABBA! Dat wordt een Happy New Year!

Tijd voor MAX Oudejaarsshow
Maandag 31 december om 17.05 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX