Hilversum,
31
december
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX Oudejaarsshow 31-12-2014

Hilversum, 24 december 2014 - Zoals ieder jaar komt Tijd voor MAX op oudejaarsavond met een speciale Tijd voor MAX Oudejaarsshow, waarin we in de aanloop naar de klok van twaalven met bijzondere gasten alvast voor schitterend verbaal vuurwerk zorgen. Sybrand en Martine ontvangen interessante gasten zoals Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven en Johnny Logan. Deze feestelijke uitzending ziet u op 31 december om 22:25 uur op NPO 2.

Samen met Helga van Leur blikken Sybrand en Martine terug op het onstuimige weer van afgelopen jaar. Jack van Gelder komt praten over de hoogtepunten van het WK-voetbal in Brazilië. Op de avond dat Heel Holland Oliebollen Bakt leggen we uiteráárd beslag op Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en culinair deskundige Janny van der Heijden. Ook ziet u hoe beeldend kunstnaar Ludo Roders een ijsblok omtovert tot een fantastische sculptuur.

Na de oproep in Tijd voor MAX kwamen ze uit binnen- en buitenland aangevlogen: de papieren kraanvogels voor juf Hieke die omkwam bij de ramp met vlucht MH17. Het doel was 1000 kraanvogels te vouwen voor elke omgekomen passagier van de rampvlucht. Hieke’s collega Tjitske Dijkstra komt vertellen of dat gelukt is.

Afgelopen jaar werd Nederland voor het eerst twééde op het Eurovisie Songfestival; in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow ontvangen we de man die tweemaal éérste werd: de Ierse zanger Johnny Logan. En als klap op de vuurpijl laten Sybrand en Martine zich gedurende deze feestelijke uitzending assisteren door komiek André van Duin!

Tijd voor MAX Oudejaarsshow 
Woensdag 31 december
Om 22.25 uur op NPO 2 
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen 
www.tijdvoormax.nl