Hilversum,
08
september
2016
|
10:55
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX op toer: volgende week vanuit de tuinen van Paleis Het Loo

Hilversum, 8 september – Vanaf maandag 12 september strijkt de Tijd voor MAX-karavaan neer in Apeldoorn. Sybrand en Martine zijn de hele week te zien vanuit de tuinen van Paleis Het Loo, alwaar ze bijzondere gasten ontvangen. Publiek is welkom: er is nog plaats van dinsdag tot en met vrijdag. Mensen die de uitzending willen bijwonen hoeven zich alleen even aan te melden via www.maxvandaag.nl/tijdvoormax.

Op maandag 12 september vanaf 17.10 uur op NPO 1...
Schuiven Anne Wil Blankers en Freek Bartels aan om te praten over hun toneelstuk Moeders en Zonen. De zussen van O’G3NE komen langs voor een spetterend optreden.

Op dinsdag 13 september vanaf 17.10 uur op NPO 1...
Treedt Marlijn Weerdenburg op met haar band Miss Molly & Me. Ook de in Apeldoorn geboren Joop Braakhekke komt langs. Hij zal in de tuinen de pannen op het vuur zetten om een heerlijk gerecht te maken. Ook Tijd voor MAX’ vaste huisarts Ted van Essen schuift bij Sybrand en Martine aan.

Op woensdag 14 september vanaf 17.10 uur op NPO 1...
Schuiven twee topkoppels aan! Jan en Monique des Bouvrie komen praten over de biografie die binnenkort verschijnt over Jan. George Baker komt optreden. De Little green bag-zanger neemt neemt zijn vrouw Blanche mee. De twee hebben dit jaar hun trouwbeloften hernieuwd.

Op donderdag 15 september vanaf 17.10 uur op NPO 1...
Een thuiswedstrijd voor Paul Rem! De paleizenkenner en conservator van Paleis Het Loo komt langs om bijzondere beelden van de bloemenkamer van het paleis te laten zien. Karel Klossen van hotel-restaurant De Echoput komt langs. Klossen is een meester in klassieke wildgerechten en ook hij toont ons unieke beelden van Paleis Het Loo.

Op vrijdag 16 september vanaf 17.10 uur op NPO 1...
Sluiten Sybrand en Martine de Tijd voor MAX toer in Apeldoorn af met een fantastisch optreden van de 3 Baritons. Ook Robèrt van Beckhoven is weer van de partij. Hij staat in de keuken om iets heerlijks te bakken.

En op 19 september…
Arriveren Sybrand en Martine op de camping in het Friese Koudum!

Tijd voor MAX op Toer ... bij Paleis Het Loo
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
Vanaf 12 september elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1

www.maxvandaag.nl/tijdvoormax