Hilversum,
19
augustus
2019
|
15:23
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX op toer vanaf 9 september vanuit Delft

Vanaf maandag 9 september om 17.10 uur op NPO 1

Tijd voor MAX gaat vanaf maandag 2 september voor de vierde keer een maand het land in! Sybrand, Martine en Carrie (op vrijdagen), verruilen de studio in Hilversum voor prachtige buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de tweede week, vanaf 9 september, strijkt de Tijd voor MAX-karavaan neer in het Zuid-Hollandse Delft.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekendste steden, maar juist de unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn, maar minstens zo de moeite waard!

In de eerste toerweek schuift onder anderen conservator Paul Rem van Paleis Het Loo aan. Hij komt vertellen over de geschiedenis van de Nieuwe Kerk in Delft. Ook actrice Annick Boer is te gast; zij staat al 25 jaar op het toneel en heeft nu een soloprogramma geschreven, Dat is goed gelukt!, waarin zij als cabaretière te zien is.

Ook te gast is zanger Kees Haak, geboren in Delft en zoon van de eveneens in Delft geboren zanger Nico Haak, die in de jaren 70 populair was. Aanstaande 16 oktober zou Nico 80 jaar geworden zijn. Zoon Kees treedt op samen met het Delfts Dansorkest.

Andere gasten in Delft zijn: Robèrt van BeckhovenJanny van der Heijden, acteur Jelle de Jong die binnenkort te zien zal zijn in Soldaat van Oranje – De Musical, waar hij de rol speelt van de preses van de Leidse studentenvereniging Minerva, en zangeres Belle Perez & Band om hun nieuwe single te vertolken.

Vanaf 2 september, in de eerste week, komt Tîjd voor MAX vanuit Zwolle. Delft is de tweede stad van Tijd voor MAX-toer. Deze week worden de twee andere locaties van Tijd voor MAX op toer bekendgemaakt.

Tijd voor MAX op toer
Vanaf 2 september: Zwolle
Vanaf 9 september: Delft
Presentatie Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (op de vrijdagen)
Elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1

www.facebook.com/tijdvoormax | Twitter/Instagram: @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX | www.tijdvoormaxoptoer.nl