Hilversum,
30
augustus
2018
|
17:09
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX op toer in Zandvoort

Maandag 3 tot en met vrijdag 7 september presenteren Sybrand en Martine Tijd voor MAX op toer vanuit het toeristische Zandvoort. Omgeven door duinen, een prachtig strand en de gezelligheid van de boulevard ontvangt het presentatieduo elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1 interessante en boeiende gasten. Onder anderen Hans Klok, Olcay Gulsen en Gerard Cox schuiven aan.

Tijd voor MAX gaat weer op pad. Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand en Martine door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. In de eerste week fungeert Zandvoort als decor voor het programma.

Een grote verscheidenheid aan gasten zal komende week aanschuiven aan tafel in Zandvoort, waaronder illusionist Hans Klok, die aan het strand woont. Hij vertrekt binnenkort naar Las Vegas, zal hij de Nederlandse kust missen?

Ook presentatrice Olcay Gulsen en acteur Gerard Cox komen langs. Voor het reisprogramma Beter laat dan nooit reisde Olcay met Willibrord Frequin, Gerard Cox, Barrie Stevens en Peter Faber door Aziƫ. Hoe hebben Olcay en Gerard de trip ervaren?

Wendy van Dijk vertelt over het nieuwe programma This Time Next Year, waarin mensen binnen 1 jaar een bijzondere transformatie ondergaan.

Muzikaal wordt het ook smullen in de eerste week van de toer. Zo komt op dinsdag 4 september Cesar Zuiderwijk met 12 drummers naar Zandvoort, de populaire band Nits geeft een uniek optreden met het Scapino Ballet op donderdag 6 september en op vrijdag 7 september treedt Alain Clark op.

Tijd voor MAX op toer
Vanaf maandag 3 september elke werkdag rond 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os

www.maxvandaag.nl | Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX