Hilversum,
21
september
2018
|
09:34
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX op toer in ’s-Hertogenbosch

Maandag 24 tot en met vrijdag 28 september presenteren Sybrand en Martine Tijd voor MAX op toer vanuit ’s-Hertogenbosch. Vanaf de Parade, met uitzicht op de imposante Sint-Janskathedraal, ontvangt het presentatieduo onder anderen Henk Dissel, Janny van der Heijden, Nicky Opheij, Corry Konings, Albert Verlinde en Mounir Toub. Tijd voor MAX op toer is elke werkdag rond 17.10 uur live te zien op NPO 1.

Tijd voor MAX is op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand Niessen en Martine van Os door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. De toermaand wordt afgesloten in de hoofdstad van Noord-Brabant: ’s-Hertogenbosch.

Maandag 24 september komt Henk Dissel langs. Hij geeft begin volgend jaar een groot concert in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Ook culinair expert Janny van der Heijden is aanwezig. Zij kookt weer iets speciaals.

Voormalig winnares van Holland's Next Top Model én Miss Nederland 2017, Nicky Opheij, zit dinsdag 25 september aan tafel. De Brabantse schreef onlangs het boek On a Mission, waarin ze afrekent met de soms bizarre schoonheidsidealen in de modellenwereld. Corry Konings is een echte Brabantse en mag deze week dus zeker niet ontbreken. Met haar praten Sybrand en Martine onder andere over haar deelname aan Expeditie Robinson.

Donderdag 27 september schuift musicalproducent en presentator Albert Verlinde aan. Hij gaat volgend jaar, samen met presentator Jan Versteegh, weer een entertainmentprogramma maken. Albert heeft al verklapt dat het op zijn oude liefde RTL Boulevard gaat lijken. Maar er valt vast nog veel meer te vertellen! In de keuken staat donderdag chef-kok Mounir Toub. Hij maakt ongetwijfeld weer iets lekkers klaar.

De week wordt afgesloten met Addy van den Krommenacker. De modeontwerper is geboren in het Brabantse Uden en woont in ’s-Hertogenbosch. In deze Bossche week mag hij natuurlijk niet ontbreken.

Tijd voor MAX op toer
Elke werkdag vanaf 24 september
Rond 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os

www.maxvandaag.nl | Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX