Hilversum,
01
september
2016
|
12:21
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX op toer in Noordwijk

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 september

Op maandag 5 september om 17.10 uur start op NPO 1 het nieuwe seizoen Tijd voor MAX! In september zendt het MAX-actualiteitenprogramma iedere week uit vanaf een bijzondere locatie in het land. Sybrand Niessen en Martine van Os zenden deze week live uit vanaf het prachtige strand van Noordwijk.

Het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX gaat dit jaar extra feestelijk van start: Sybrand en Martine trekken een maand lang het land in met Tijd voor MAX op toer om in de open lucht en vanaf de mooiste locaties het vakantiegevoel nog even lekker vast te houden. Vanaf 5 tot en met 9 september gaan we heerlijk uitwaaien op het strand van Noordwijk, de badplaats die dit jaar haar 150-jarig jubileum viert.

Temidden van de schelpen en met het geruis van de branding op de achtergrond kijken we maandag 5 september met André van Duin terug op zijn eerste aflevering als presentator van Heel Holland Bakt. Dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert dierenarts Jenny Buijtels en culinair expert Janny van der Heijden zijn ook te gast.

Ook aan de veiligheid van alle bezoekers is gedacht, want juist deze week vinden in Noordwijk de Wereldkampioenschappen Lifesaving plaats, wat natuurlijk in Tijd voor MAX besproken wordt. Onze vaste huisarts dokter Ted van Essen staat ook op dinsdag 6 september aan de Noordwijkse kust weer klaar met zijn dokterstas.

Natuurlijk wordt er ook in Tijd voor MAX op toer weer heerlijk gekookt: behalve Janny staat Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari woensdag 7 september in onze strandkeuken. Ook praten we woensdag met actrice Joke Bruijs over haar rol in de dramaserie La Famiglia die binnenkort wordt uitgezonden.

Op donderdag 8 september schuift actrice Tjitske Reidinga aan. Ook zijn schrijfster Susan Smit en historicus Koen Marijt te gast, beide groeiden op in Noordwijk en hebben banden met het dorp.

Oud-RTL-weerman Peter Timofeeff schuift op vrijdag 9 september bij Tijd voor MAX aan; na problemen met zijn gezondheid schijnt voor hem gelukkig weer de zon, die hij hopelijk meeneemt naar Noordwijk.

Tijd voor MAX op toer
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
Vanaf 5 september elke werkdag
Om 17.10 uur op NPO 1
#TijdvoorMAX

www.maxvandaag.nl/tijdvoormax