Hilversum,
28
maart
2018
|
14:11
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX met Martine van Os en Sybrand Niessen tijdelijk naar vooravond NPO 1

Van 3 tot en met 26 april

Van dinsdag 3 tot en met donderdag 26 april presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen Tijd voor MAX tijdelijk om 19.00 uur op NPO 1. 

Tijd voor MAX, het middagmagazine van Omroep MAX, is in april vier weken lang te zien tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1. De formule van Tijd voor MAX verandert tijdens deze periode nauwelijks. De kijker kan dus het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip. Martine van Os en Sybrand Niessen spelen in op het nieuws van de dag. Er zal doordeweeks gezien het tijdstip niet meer gekookt worden.

In de week van 3 tot en met 6 april brengen onder meer André van Duin, Midas Dekkers, Aaltje van Zweden, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Hollywood-regisseur Roel Reiné en actrice Loes Haverkort een bezoek aan de Tijd voor MAX-studio. Ook zijn vaste deskundigen huisarts Ted van Essen, wetenschapsjournalist Anna Gimbrere en hoogleraar voeding en gezondheid Jaap Seidell te gast.

Op het reguliere tijdslot van Tijd voor MAX, om 17.10 uur op NPO 1, zijn herhalingen te zien van Droomhuis Gezocht en We zijn er Bijna!

Tijd voor MAX
Vanaf dinsdag 3 april om 19.00 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX