Hilversum,
20
september
2016
|
14:42
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX in het teken van de Dierenbescherming

Dinsdag 4 oktober

Tijd voor MAX staat op 4 oktober vanwege Dierendag volledig in het teken van het welzijn van dieren en het werk van de Dierenbescherming. Te gast is onder anderen Jan de Hoop, presentator van het RTL Ontbijtnieuws en groot dierenvriend.

In deze speciale aflevering van Tijd voor MAX wordt het werk van de inspecteurs van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming in beeld gebracht. Zij zetten zich al 30 jaar elke dag opnieuw in om het welzijn van dieren te verbeteren, en dat is hard nodig. Jaarlijks worden er in ons land duizenden dieren mishandeld, verwaarloosd of gedumpt. De inspecteurs van de Dierenbescherming zetten iedere dag alles op alles om dierenleed te bestrijden.

Dierenbescherming
Elk jaar redt de Landelijke Inspectiedienst meer dan 30.000 dieren uit erbarmelijke omstandigheden. De organisatie heeft in de afgelopen jaren onder meer gezorgd voor de totstandkoming van wetten die dieren effectief beschermen. Maar nog steeds is de Dierenbescherming hard nodig, want helaas blijven de meldingen van verwaarlozing en mishandeling van dieren dagelijks binnenstromen.

Tijd voor MAX
Dinsdag 4 oktober om 17:10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os & Sybrand Niessen
#TijdvoorMAX
www.maxvandaag.nl