Hilversum,
12
juli
2017
|
14:19
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX gaat weer op toer

Vanaf 4 september

Na het succes van vorig jaar begint het nieuwe seizoen van Tijd voor MAX weer bij u in de buurt! Vanaf 4 september reizen Sybrand en Martine in Tijd voor MAX op toer een maand kriskras door het land. In vier weken doen ze vier locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg.

MAX-directeur Jan Slagter: “Na het succes van vorig jaar zijn we er volgens mij weer in geslaagd om vier prachtige locaties in het land te vinden. Het rondreizen met Tijd voor MAX op toer past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, óók buiten de Randstad.”

In de eerste week, van 4 tot en met 8 september, heeft de tafel van Tijd voor MAX zeezicht! Sybrand en Martine nodigen diverse gasten uit op de Boulevard van Scheveningen voor gesprekken en optredens in een nazomerse sfeer.

Vervolgens zet de Tijd voor MAX-karavaan haar kamp op in ’s-Hertogenbosch, om van 11 tot en met 15 september in de tuin bij de Sint-Janskathedraal samen met hun gasten te proeven van de echte Brabantse gezelligheid.

Na een week in het westen en zuiden, reist Tijd voor MAX richting het noorden. Het water- en natuurrijke Blokzijl is de locatie van 18 tot en met 22 september. Sybrand en Martine ontvangen hier hun gasten aan de kade bij de sluis in het centrum van Blokzijl.

De toermaand wordt afgesloten in Zeeland. Tijd voor MAX strijkt van 25 tot en 29 september neer op de Markt in Middelburg, pal voor het iconische stadhuis.

Kom gezellig langs!
Wilt u Tijd voor MAX op toer van dichtbij meemaken? Dat kan! Voor alle vier de toerweken zijn er publieksplaatsen beschikbaar. Aanmelden kan op www.omroepmax.nl/agenda/opname-bijwonen/tijd-voor-max/.

Tijd voor MAX op toer
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
Vanaf 4 september iedere werkdag
Om 17.10 uur op NPO 1

www.maxvandaag.nl/tijdvoormax