Hilversum,
16
april
2021
|
17:48
Europe/Amsterdam

Tijd voor MAX en Lunch Lekker met Daniel Dekker live vanuit Rotterdam rondom Eurovisie Songfestival

Vanaf 17 mei

Van 17 tot en met 21 mei is Rotterdam in de ban van het Eurovisie Songfestival. In deze periode strijken ook de MAX-programma's Tijd voor MAX en Lunch Lekker met Daniel Dekker neer in Rotterdam - op en rond de ss Rotterdam - voor een serie live-uitzendingen, waarin volop aandacht is voor het liedjesfestijn. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17.10 uur te zien op NPO 1, Lunch Lekker met Daniel Dekker is te horen tussen 12.00 en 14.00 op NPO Radio 5.

Tijd voor MAX - 17 t/m 21 mei, elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Tijd voor MAX installeert zich van 17 t/m 21 mei op het 3e Katendrechtse Hoofd, pal naast het bekende schip de ss Rotterdam. Het is de bedoeling dat de uitzendingen in de buitenlucht zullen plaatsvinden. Het programma zal onder meer bestaan uit gesprekken met gasten en optredens van artiesten, allemaal met een connectie met het songfestival. En bijzonder: Esther Hart, bekend van haar songfestivaldeelname in 2003, is de betreffende week de reporter van dienst. Zij zal verslag doen van verschillende activiteiten m.b.t. het songfestival.

Lunch Lekker met Daniel Dekker - 17 t/m 21 mei, elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5
Lunch Lekker met Daniel Dekker strijkt van maandag 17 t/m vrijdag 21 mei neer in Rotterdam. Natuurlijk spreekt Daniel Dekker met relevante gasten en deelt hij interessante Eurovisie Songfestival-weetjes met zijn luisteraars.

Meer Songfestival bij MAX
Vanaf woensdag 28 april telt Bert Haandrikman in Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5 af naar het songfestival. In de uitzendingen wordt elke dag het laatste songfestivalnieuws besproken en kiest Bert dagelijks zijn favoriete songfestivalklassiekers uit zijn songfestival-singlebak. Op de socials van het programma opent Bert een songfestivalmuseum, alwaar hij iedereen meeneemt door zijn uitgebreide songfestivalverzameling. Video's over de favoriete songfestivalklassiekers zijn t.z.t. ook te zien op MAX Vandaag.

Tijd voor MAXVan 17 t/m 21 mei
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen (Carrie ten Napel op vrijdag)

Lunch Lekker met Daniel Dekker
Van 17 t/m 21 mei
Tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Daniel Dekker

Goeiedag Haandrikman!
Vanaf woensdag 28 april dagelijks
Tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 5
Presentatie: Bert Haandrikman

Facebook.com/TijdvoorMAX | Facebook.com/LunchLekker | Facebook.com/HaandrikmanMAX