Hilversum,
21
juni
2019
|
16:40
Europe/Amsterdam

The Overslept en Danny Froger te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 22 juni tot en met vrijdag 28 juni staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
In Wekker-Wakker-Weekend! viert Jan Rietman zaterdag 22 juni de start van de zomer. In Country Roads staat de jarige zanger Kris Kristofferson centraal. Lee Towers en Anita Meyer zingen in Los Vast Live. Ook spreekt Jan met zijn vriend en pianist Cor Bakker over een bijzonder concert in Het Concertgebouw. Verder blikken we vast vooruit op de volgende Wekker-Wakker-Weekend!, die live vanaf het Malieveld wordt uitgezonden in het kader van Nationale Veteranendag.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag zijn ochtendshow Je dag is goed. Maandag 24 juni brengt Jack Plooij de luisteraar op de hoogte van de Grand Prix van Frankrijk, hoe heeft Max Verstappen het er vanaf gebracht? Verder staat Den Bosch de komende week in het teken van de Opera Driedaagse. Bezoekers kunnen hier niet alleen luisteren naar opera, maar ook meedoen met de Opera Sing Along. Jeroen krijgt een operazangles. Ook hoor je alles over de start van het mosselseizoen, duikt Jeroen in de wereld van verhuizen en viert hij de geboortedag van cabaretier Wim Sonneveld.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk belt Bert Haandrikman met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op maandag 24 juni ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp de poprockband The Overslept in Club de MAX!. Het was wat stiller rondom de band, maar ze zijn terug met hun nieuwe single Long Way Down. Verder is de band Nachtschade te gast. De bandleden belden een paar weken geleden met Henkjan en Manuëla over hun nieuwe single Aileen en werden uitgenodigd voor een liveoptreden. Woensdag 26 juni is het zover: een optreden in De MAX!.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow verheugt Tineke de Nooij zich op livemuziek in haar show op vrijdag 28 juni. Haar eerste gast is Danny Froger, die helemaal zijn weg gevonden heeft en hard aan de weg timmert als zanger. Hij heeft al meerdere singles uitgebracht en deze maand kwam zijn nieuwste nummer Wachten Op Jou uit. Ook is het duo Lone-Project te gast, bestaande uit gitarist Ferdinand Bakker en zanger Michel van Dijk. Zij zijn bekend van de band Alquin uit de jaren 70 en zijn als duo verder gegaan toen de band in 2012 definitief stopte. Ten Songs is de naam van hun nieuwste album, waar ze livemuziek van laten horen in TinekeShow.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).