Hilversum,
31
mei
2019
|
16:59
Europe/Amsterdam

The Kik en Jimi Bellmartin te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 1 juni tot en met vrijdag 7 juni staan er weer veel leuke dingen op de planning bij de MAX-programma's op NPO Radio 5. Hieronder een overzicht.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Op zaterdag 1 juni heeft Jan Rietman het in Wekker-Wakker-Weekend! over de start van de meteorologische zomer. Een toepasselijk thema voor het tropisch warme weekend. Verder is er aandacht voor de internationale Laurel & Hardy Convention die in Nederland gaat plaatsvinden. In de rubriek Liefde voor Muziek staat het witte album van de Beatles centraal. 

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel duikt maandag 3 juni in de wereld van suiker. Er wordt in Nederland veel suiker gegeten; we eten het vaak zonder dat we het doorhebben. Daarom start het Diabetes Fonds de Nationale Diabetes Challenge. In de muziek tombola gaat Jeroen op zoek naar mierzoete liedjes. Verder zorgt pitreporter Jack Plooij voor het nodige Formule 1-nieuws; hij blikt vooruit op de Grand Prix van Canada. 

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Het middagprogramma Haandrikman! is elke maandag tot en met donderdag te horen. Met de mooiste nummers en natuurlijk een belletje met de jarige van de dag. 

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
Op woensdag 5 juni ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp de nederbeat band The Kik in Club de MAX!. Het nieuwe album van de band is net uit en staat helemaal in het teken van het oude werk van Boudewijn de Groot. Op donderdag 6 juni vervalt De MAX!, dit in verband met de uitzending Alpe d'HuZes op 5. Op vrijdag 7 juni is Belgische zanger Niels Destadsbader te gast. 

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow verheugt Tineke de Nooij zich weer op livemuziek in haar uitzending. Op vrijdag 7 juni is soulzanger Jimi Bellmartin te gast in de show. Jimi is al sinds 1970 actief in de soulmuziek, maar kreeg pas echt bekendheid door zijn deelname aan The Voice Senior. Hij won de talentenjacht en sindsdien staat zijn leven op zijn kop. Er zijn nog plaatsen vrij om de uitzending bij te wonen, aanmelden kan hier.

Ron wacht op de nacht – Elke vrijdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).