Hilversum,
13
oktober
2020
|
14:16
Europe/Amsterdam

The Durrells in Corfu: seizoen 4 bij MAX

Vanaf woensdag 18 november

Vanaf woensdag 18 november zendt MAX om 17.50 uur op NPO 2 het vierde seizoen van het komedie-drama The Durrells in Corfu uit. The Durrells in Corfu vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Louisa Durrell, die samen met haar gezin naar Corfu is verhuisd om daar een nieuw leven op te bouwen.

Het is 1939 en de Durrells beginnen aan hun vierde jaar op het mooie Corfu. Louisa kampt met een gebroken hart, maar weet haar zinnen te verzetten door een pension te openen. Met haar kinderen Larry, Leslie, Margo en Gerry heeft ze inmiddels een fijn leven opgebouwd op het eiland. De Tweede Wereldoorlog komt echter dichterbij en het is nog maar de vraag hoelang hun rust nog kan voortduren.

Let op: onderstaande informatie bevat spoilers!

Aflevering 1 - woensdag 18 november om 17.50 uur op NPO 2
Louisa kampt met een gebroken hart, maar weet haar zinnen te verzetten door een pension te openen. Haar enige betalende gast is echter haar neef Basil, die Louisa met zijn hoge eisen tot het uiterste drijft. Wanneer er een mysterieuze nieuwe gast arriveert, besluiten haar kinderen te achterhalen welk geheim deze ogenschijnlijk sympathieke man met zich meedraagt.

Aflevering 2 - donderdag 19 november om 17.50 uur op NPO 2
Als Margo onaangekondigd vertrekt, laat ze Louisa gefrustreerd achter in een huishouden vol mannen. Leslie mist Daphne en verlangt naar een eigen gezin, maar hij vindt afleiding in de nieuwe logé, kolonel Ribbindane. Die vraagt hem een jachtuitje te organiseren, tot afgrijzen van Gerry. Ondertussen blijven er spanningen tussen Louisa en Spiros, zeker als Spiros zich van zijn jaloerse kant toont.

Aflevering 3 - maandag 23 november om 17.50 uur op NPO 2
Wanneer Louisa in het dorp Spiros en zijn vrouw tegen het lijf loopt, vraagt ze hen van schrik mee op een picknick bij Larry in Kalami. Het zorgt voor een gespannen sfeer op het familie-uitje, dat bepaald niet volgens plan verloopt. Margo is ondertussen terug in Engeland en logeert bij haar oom en tante, waar ze al snel haar draai vindt.

Aflevering 4 - dinsdag 24 november om 17.50 uur op NPO 2
Louisa's reputatie op het eiland heeft te lijden onder haar extravagante gasten. Terwijl ze op zoek gaat naar een manier om weer bij de inwoners in de gunst te komen, is ze ook opgetogen over het feit dat Spiros de laatste tijd zo veel bij haar over de vloer komt. Leslie wil zijn moeder helpen door Basil te koppelen aan Spiros z'n vrouw, en Gerry beseft dat hij verliefd is op Galini.

Aflevering 5 - woensdag 25 november om 17.50 uur op NPO 2
Corfu maakt zich op voor op een bezoek van de Griekse koning en de Durrells besluiten te helpen bij de festiviteiten. Leslie neemt de leiding over de plaatselijke scouting, maar de jongens laten zich niet zo makkelijk in het gareel brengen. Terwijl Spiros tot haar grote blijdschap bij Louisa logeert, dreigt hun geluk verstoord te worden door de affaire tussen Basil en Spiros z'n vrouw.

Aflevering 6 - donderdag 26 november om 17.50 uur op NPO 2
Larry is terug en kondigt aan een toneelstuk te hebben geschreven dat hij wil opvoeren voor de eilandbewoners. Nu er niets meer is wat de liefde tussen Louisa en Spiros in de weg staat, kunnen de twee eindelijk samen zijn. Tegelijkertijd pakken zich echter donkere wolken samen, want de Tweede Wereldoorlog nadert. Nu ze de oorlogsdreiging niet langer kunnen negeren, staan de Durrells voor een bitterzoet afscheid.

The Durrells in Corfu seizoen 4 (6 afleveringen)
Vanaf woensdag 18 november
Elke maandag tot en met donderdag
Om 17.50 uur op NPO 2
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX