Hilversum,
17
april
2020
|
11:46
Europe/Amsterdam

The Durrells in Corfu: seizoen 3 bij MAX

Vanaf 11 mei

Vanaf woensdag 6 mei zendt MAX om 17.50 uur op NPO 2 het derde seizoen van het komedie-drama The Durrells in Corfu uit. The Durrells in Corfu vertelt het verhaal van de alleenstaande moeder Louisa Durrell.

Over The Durrells in Corfu
Louisa Durrell woont met haar vier tegendraadse kinderen in het Engelse Bournemouth, waar ze het als alleenstaande moeder allesbehalve makkelijk heeft. Op een dag besluit ze het roer radicaal om te gooien en met haar gezin naar Corfu te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen. Maar al snel blijkt dat het leven op een Grieks eiland zo zijn eigen problemen met zich meebrengt.

LET OP: Deze informatie bevat spoilers.

Seizoen 3:
Aflevering 1: maandag 11 mei – 17.50 uur, NPO 2
Terwijl Louisa de liefde heeft afgezworen, blijkt Leslie er tot zijn ongenoegen drie vriendinnetjes tegelijkertijd op na te houden. Daarop besluit hij zelf uit te vinden wie van de meisjes het meest geschikt is voor hem. Een verveelde Margo wijdt zich ondertussen aan het maken van zeepsculpturen, Gerry is nog altijd druk met zijn dieren en Larry is ervan overtuigd dat hij zijn been gebroken heeft.

Aflevering 2: dinsdag 12 mei – 17.50 uur, NPO 2
Net wanneer Leslie het heeft uitgemaakt met zijn vriendin Daphne, staat Daphnes vader op de stoep met een schokkende mededeling. Leslie zal een moeilijke beslissing moeten nemen. Ondertussen wordt de familie opgeschrikt door een onverwacht afscheid, dat hen bedroefd achterlaat en waarvoor Louisa misschien wel terug naar Engeland moet.

Aflevering 3: woensdag 13 mei – 17.50 uur, NPO 2
Louisa en Larry zijn in Engeland voor de begrafenis van tante Hermione. Op Corfu probeert Spiros een oogje in het zeil te houden, maar zoals altijd trekken de kinderen hun eigen plan. Larry verblijft in Londen, waar hij eindelijk gelijkgestemde kunstenaars heeft gevonden. Als Louisa hem achterna gaat, weet ze zich al gauw populair te maken bij zijn nieuwe vrienden.

Aflevering 4: donderdag 14 mei – 17.50 uur, NPO 2
Als Larry aankondigt dat prins JeeJeebuoy uit India komt logeren, brengt Louisa het huis in gereedheid voor het koninklijke bezoek. Ondertussen zorgen de dood van haar tante en het nieuws dat Leslie vader wordt ervoor dat ze meer drinkt dan voorheen. Gerry gaat ondertussen op gesprek bij een plaatselijke school.

Aflevering 5: maandag 18 mei – 17.50 uur, NPO 2
Als er een nieuw gezin op het eiland arriveert, heeft Spiros weinig tijd meer voor de Durrells. Het ogenschijnlijk keurige en rijke Italiaanse gezin wekt bij Louisa de nodige jaloezie op, maar al snel rijst het vermoeden dat er iets niet helemaal in de haak is. Larry en Leslie besluiten ondertussen bij de brandweer te gaan en Gerry ontmoet een meisje.

Aflevering 6: dinsdag 19 mei, 17.50 uur, NPO 2
Louisa organiseert een feestje voor Gerry's verjaardag. Terwijl zij hem nog als een kind ziet, wil Gerry juist als volwassene worden behandeld, en de kinderspelletjes op zijn feestje kan hij dan ook allerminst waarderen. De normaal zo vrolijke Spiros is neerslachtig, wat iedereen doet gissen naar wat er met hem aan de hand is. Ondertussen groeien Leslie en de zwangere Daphne dichter naar elkaar toe.

Aflevering 7: woensdag 20 mei, 17.50 uur, NPO 2
Als Sven in de gevangenis belandt vanwege zijn homoseksualiteit, doet het gezin, geholpen door hun gast Henry Miller, er alles aan om hem vrij te krijgen. Louisa maakt zich niet alleen zorgen om Sven, maar ook om Spiros, die zichzelf verwaarloost sinds zijn vrouw en kinderen bij hem weg zijn. Ze besluit hem er weer bovenop te helpen.

Aflevering 8: donderdag 21 mei, 17.50 uur, NPO 2
Er hangt magie in de lucht wanneer Corfu wordt bezocht door een circusgezelschap. Larry wordt verliefd op slangenmens Elena en Margo besluit een goochelact te verzorgen. Ondertussen komt Leslie tot een schokkend inzicht, en lijken Louisa en Spiros eindelijk toe te geven aan de gevoelens die ze voor elkaar koesteren.

The Durrells in Corfu seizoen 3
Vanaf maandag 11 mei
Om 17.50 uur, NPO 2
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | @OmroepMAX