Hilversum,
19
februari
2016
|
11:02
Europe/Amsterdam

Teun van de Keuken en Joop van Daele op de Perstribune van MAX

Zondag 21 februari

Het NPO Radio 1-programma De Perstribune van Omroep MAX ontvangt zondag 21 februari programmamaker Teun van de Keuken en Feyenoorder Joop van Daele.

Teun van de Keuken, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is de man achter De Monitor en De Keuringsdienst van Waarde, dat afgelopen donderdag begon met een nieuw seizoen. Ook schrijft hij columns voor onder andere de Volkskrant.

In het tweede uur van De Perstribune is oud-speler van Feyenoord Joop van Daele te gast. Hoogtepunt uit zijn sportieve carrière: het beslissende doelpunt in de finale van de Wereldcup in 1970. Nóg legendarischer: het moment waarop zijn bril door een boze tegenstander werd vermorzeld. 'Het brilletje van Van Daele' maakt sindsdien onderdeel uit van de Nederlandse sportcanon. 

Vliegende keep Jules van der Wardt is dit keer bij Edward Sturing (Vitesse). Met hem kijkt hij onder meer terug op Sturings debuut in het Nederlands elftal in 1989 tegen Brazilië. Tv-recensent Ron Vergouwen zoomt in de rubriek Kassie Kijken in op de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen tv-week.

MAX: De Perstribune
Zondag 21 februari 2016
Vanaf 12.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel & Margreet Reijntjes
www.deperstribune.nl