Hilversum,
27
augustus
2018
|
16:31
Europe/Amsterdam

Terug vanaf september: de vertrouwde programma’s van MAX

Vanaf september keren verschillende vertrouwde MAX-programma’s weer terug! Onder andere Nederland in Beweging!, Kook mee met MAX, MAX GeheugentrainerKook mee met MAX, Tijd voor MAX en Hallo Nederland beginnen aan een gloednieuw seizoen.

Nederland in Beweging! – vanaf 3 september elke werkdag om 09.15 uur op NPO 1
Meer bewegegen? Dat kan met Nederland in Beweging!. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen. Door mee te doen aan de oefeningen, kunnen kijkers al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten bewegen behalen.

MAX Geheugentrainer – vanaf 3 september elke werkdag om 09.40 uur op NPO 1
MAX Geheugentrainer is vanaf september weer te zien op NPO 1. Het is immers niet alleen belangrijk dat het lichaam genoeg beweging krijgt, ook de hersenen moeten in vorm worden gehouden. Elke ochtend krijgt de kijker een aantal oefeningen voorgeschoteld die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Het geheugen kan extra getraind worden met de gratis MAX Geheugentrainer-app. Deze leuke én uitdagende app is gebaseerd op het populaire televisieprogramma en bevat o.a. het Boodschappenspel, Zoekplaatje en Letterregen. Inmiddels hebben al meer dan 125.000 mensen de app gedownload! Meer info: maxgeheugentrainer.nl/app

Kook mee met MAX – vanaf 3 september elke werkdag om 12.35 uur op NPO 1
Op 3 september gaat eveneens het nieuwe seizoen van Kook mee met MAX van start. Dankzij het MAX-programma hoeven kijkers nooit meer hun hoofd te breken over de moeilijke vraag: ‘wat eet ik vanavond?’. Van maandag tot en met donderdag, om 12.35 uur op NPO 1, laten topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijker binnen een kwartier zien wat men dezelfde avond nog kan eten.Bak mee met MAX - vanaf 7 september elke vrijdag om 12.35 uur op NPO 1Op vrijdagen zendt MAX in het Kook mee met MAX-slot het nieuwe programma Bak mee met MAX uit, waarin Heel Holland Bakt-winnaar Hans Spitsbaard demonstreert hoe toegankelijke en inspirerende (bak)lekkernijen worden bereid.

Tijd voor MAX (op toer) – vanaf 3 september elke werkdag rond 17.10 uur op NPO 1
Vanaf maandag 3 september presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen rond 17.10 uur op NPO 1 weer het populaire Tijd voor MAX. Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen van het middagmagazine afgetrapt vanaf vier unieke locaties in Nederland. Dit jaar gaat Tijd voor MAX op toer naar Zandvoort, Leeuwarden, Deventer en ’s-Hertogenbosch. Met diverse bekende en onbekende gasten praten Sybrand en Martine elke werkdag over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. Vanaf zondag 8 september is tevens wekelijks een compilatieaflevering te zien op NPO 1.

Hallo Nederland (op toer) – vanaf 3 september elke werkdag rond 18.25 uur op NPO 2
In Hallo Nederland brengt MAX dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. Hallo Nederland is elke werkdag rond 18.25 uur te zien op NPO 2. Net als Tijd voor MAX, gaat ook Hallo Nederland de eerste vier weken van het nieuwe seizoen op toer.

Meer informatie over MAX-televisieprogramma’s? Bezoek MAX Vandaag