Hilversum,
27
december
2017
|
15:11
Europe/Amsterdam

Terug in 2018: de vertrouwde programma’s van MAX

Januari 2018

In januari keren verschillende vertrouwde MAX-programma’s weer terug! Begin 2018 goed met nieuwe seizoenen van onder andere Nederland in Beweging!, Kook mee met MAX, MAX Geheugentrainer, Tijd voor MAX en Hallo Nederland.

Nederland in Beweging! – vanaf 2 januari elke werkdag om 09.15 uur op NPO 1*
Het jaar sportief beginnen? Dat kan met Nederland in Beweging!. Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen. Door mee te doen aan de oefeningen kunnen kijkers al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten bewegen behalen.

*De eerste uitzending van het nieuwe seizoen begint maandag 1 januari om 05.45 uur op NPO 1. Vanaf 2 januari is Nederland in Beweging! weer dagelijks om 9.15 uur te zien op NPO 1

MAX Geheugentrainer – vanaf 2 januari elke werkdag om 09.40 uur op NPO 1*
MAX Geheugentrainer is vanaf januari weer te zien op NPO 1. Het is immers niet alleen belangrijk dat het lichaam genoeg beweging krijgt, ook de hersenen moeten in vorm worden gehouden. Elke ochtend krijgt de kijker een aantal oefeningen voorgeschoteld die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek.*Maandag 1 januari is MAX Geheugentrainer eenmalig om 06.00 uur op NPO 1 te zien, vanaf dinsdag 2 januari keert het programma terug op het reguliere slot: om 9.40 uur op NPO 1

Kook mee met MAX – vanaf 2 januari elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1
Op de eerste dag van het nieuwe jaar gaat eveneens het nieuwe seizoen van Kook mee met MAX van start. Dankzij het MAX-programma hoeven kijkers nooit meer het hoofd te breken over de moeilijke vraag: ‘wat eet ik vanavond?’. Iedere doordeweekse ochtend, om 10.15 uur op NPO 1, laten topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijker binnen een kwartier zien wat men nog dezelfde avond kan eten.

Tijd voor MAX – vanaf 8 januari elke werkdag om 17.10 uur op NPO 1
Vanaf maandag 8 januari presenteren Martine van Os en Sybrand Niessen om 17.10 uur op NPO 1 weer het populaire Tijd voor MAX. Samen met diverse bekende en onbekende gasten praten zij elke werkdag over actuele gebeurtenissen, interessante ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen. Vanaf 21 januari is tevens elke zondag een compilatieaflevering te zien op NPO 1.

Hallo Nederland – vanaf 8 januari elke werkdag om 18.30 uur op NPO 2
In Hallo Nederland brengen Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem. Hallo Nederland is elke werkdag om 18.30 uur te zien op NPO 2.Meer informatie over MAX-televisieprogramma's? Bezoek MAX Vandaag.