Hilversum,
16
september
2019
|
17:35
Europe/Amsterdam

Sybrand Niessen presenteert vanaf 11 oktober de MAX PubQuiz

Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1

Vanaf vrijdag 11 oktober om 22.20 uur op NPO 1 presenteert Sybrand Niessen de MAX PubQuiz! In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door Markoesa Hamer (o.a. Dokter Deen). En er is livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong en oud massaal aan het quizzen. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Nu is er bij MAX een heuse televisievariant. In elke aflevering strijden 5 teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale op 27 december tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Presentator Sybrand Niessen: “Het leuke is dat iedereen zijn eigen hobby’s en interesses heeft en je bij twijfel op je andere teamleden kunt leunen. Iedereen kan meespelen, van jong tot oud. De vragen zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils.”

Meespelen
Meespelen kan! Voorafgaand aan iedere uitzending publiceert MAX Vandaag een antwoordformulier, zodat thuis meespelen nóg makkelijker wordt. Het antwoordformulier is te downloaden op www.maxvandaag.nl/maxpubquiz.

MAX PubQuiz
Presentatie: Sybrand Niessen en Markoesa Hamer
Aflevering 1: vrijdag 11 oktober (22.20 uur)
Aflevering 2: vrijdag 18 oktober (22.20 uur)
Aflevering 3: vrijdag 15 november (22.15 uur)
Aflevering 4: vrijdag 22 november (22.20 uur)
Aflevering 5: woensdag 18 december (22.10 uur)
Finale - aflevering 6: vrijdag 27 december (23.30 uur)
Om 22.20 uur op NPO 1

#MAXPUBQUIZ | Instagram: @OmroepMAX_ | Twitter: @OmroepMAX | facebook.com/omroepmax |www.maxvandaag.nl/maxpubquiz