Hilversum,
11
december
2019
|
13:32
Europe/Amsterdam

Sybrand Niessen presenteert MAX PubQuiz – aflevering 5 en 6

woensdag 18 december om 22.10 uur en vrijdag 27 december om 22.35 uur op NPO 1

Op woensdag 18 december om 22.10 uur op NPO 1 presenteert Sybrand Niessen een nieuwe MAX PubQuiz. De zesde aflevering, op vrijdag 27 december, is de finale-aflevering. In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door Markoesa Hamer (o.a. Dokter Deen). En er is livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

Soms legt een kip een ei waar geen schaal omheen zit. Hoe noem je zo’n ei? Wat is de bestverkochte single allertijden? En op welk merk motor reed Bertus in het nummer Oerend Hard van Normaal ook alweer? In de vijfde aflevering van MAX PubQuiz zijn de vragen weer heel divers. Vijf nieuwe teams van ieder drie personen nemen het tegen elkaar op. Onder de bezielende leiding van Sybrand Niessen strijden zij om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal.

Over MAX PubQuiz
De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong en oud massaal aan het quizzen. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Nu is er bij MAX een heuse televisievariant. In elke aflevering strijden vijf teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale op 27 december tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Meespelen
Meespelen kan! Voorafgaand aan elke uitzending publiceert MAX Vandaag een antwoordformulier, zodat thuis meespelen nóg makkelijker wordt. Het antwoordformulier is te downloaden op MAXVandaag.nl/MAXPubquiz.

MAX PubQuiz
Presentatie: Sybrand Niessen en Markoesa Hamer
Woensdag 18 december om 22.10 uur NPO 1
Finale: vrijdag 27 december om 22.35 uur op NPO 1 (let op: was aanvankelijk om 23.20 uur)
MAXVandaag.nl/MAXPubquiz

#MAXPUBQUIZ | @OmroepMAX | Facebook.com/OmroepMAX | Instagram: @OmroepMAX_