Hilversum,
08
november
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Sybrand Niessen presenteert 15 november MAX PubQuiz aflevering 3

Vrijdag 15 november om 22.15 uur op NPO 1

Op vrijdag 15 november om 22.15 uur presenteert Sybrand Niessen een nieuwe aflevering van MAX PubQuiz. In een gezellige kroegsfeer wordt de kennis van de deelnemende teams en de kijkers getest met vragen in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. Sybrand wordt bijgestaan door Markoesa Hamer (o.a. Dokter Deen). En er is livemuziek van de zeskoppige band Soulsix.

Wat is de grootste Nederlandse zoetwatervis? In welke stad brandde het moderne olympische vuur voor het eerst? En hoe noem je de verschillende wolkenpartijen? Ook in de derde aflevering van MAX PubQuiz krijgen de deelnemers weer uiteenlopende vragen voorgeschoteld. Vijf nieuwe teams van ieder drie personen nemen het tegen elkaar op. Onder de bezielende leiding van Sybrand Niessen strijden zij om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal.

Over MAX PubQuiz
De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaat jong en oud massaal aan het quizzen. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Nu is er bij MAX een heuse televisievariant. In elke aflevering strijden 5 teams tegen elkaar om de winst. Vijf afleveringswinnaars strijden in de finale op 27 december tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz bokaal. De teams bestaan uit drie personen, want drie weten immers meer dan één. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Meespelen
Meespelen kan! Voorafgaand aan elke uitzending publiceert MAX Vandaag een antwoordformulier, zodat thuis meespelen nóg makkelijker wordt. Het antwoordformulier is te downloaden op www.maxvandaag.nl/maxpubquiz.

MAX PubQuiz
Presentatie: Sybrand Niessen en Markoesa Hamer
Vrijdag 15 november, 22.15 uur NPO 1
www.maxvandaag.nl/maxpubquiz

#MAXPUBQUIZ | @OmroepMAX | facebook.com/omroepmax | Instagram: @OmroepMAX_