Hilversum,
17
juli
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Steven Rooks en Dominique van der Heyde volgende week te gast in TinekeShow bij MAX

Steven Rooks en Dominique van der Heyde volgende week te gast in TinekeShow bij MAX

Hilversum, 17 juli 2015 - Het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX ontvangt volgende week onder anderen Ben van Beurten, Steven Rooks en Dominique van der Heyde in de studio. Presentatrice Tineke de Nooij geniet van een welverdiende vakantie, Jan Rietman neemt deze week de presentatie op zich.

Op maandag 20 juli is topkok Ben van Beurten (1966) te gast. Hij werd bekend van het Tour de France-kookboek Culinaire Tour en geeft een kijkje in de keuken van de spectaculaire eetgewoontes van de topwielrenners tijdens de ronde van Frankrijk.

Op dinsdag 21 juli is oud-wielrenner Steven Rooks (1960) te gast. Hij won onder andere de Amstel Gold Race in 1986 en werd tweede in de Tour de France van 1988. Hij neemt in de uitzending met Jan Rietman de laatste stand van zaken in de Tour de France door. 

Op donderdag 23 juli is parlementair verslaggeefster Dominique van der Heyde (1964) te gast. Ze completeerde onlangs haar Morten-trilogie met een spannend slot. Ze schreef de thrillerboeken samen met haar partner Annet de Jong onder het pseudoniem Anna Levander. En ondertussen is ze deze zomer druk met de verslaggeving van de Griekse crisis.

TinekeShow met Tineke de Nooij is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+) en tot 1 september 2015 ook via de AM.

MAX
TinekeShow - 20 t/m 24 juli 2015
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
www.TinekeShow.nl