Hilversum,
29
augustus
2019
|
09:53
Europe/Amsterdam

Sterren op het Doek met Özcan Akyol van start met onder meer Matthijs van Nieuwkerk, Caroline de Bruijn, Floortje Dessing en Waylon

Vanaf dinsdag 3 september om 20.25 uur op NPO 2

Het MAX-programma Sterren op het Doek keert na vier jaar afwezigheid terug. Presentator Özcan Akyol interviewt onder meer Floortje Dessing, Waylon en Caroline de Bruijn, terwijl zij geportretteerd worden door een drietal kunstenaars. In de eerste aflevering spreekt Özcan met Matthijs van Nieuwkerk. Sterren op het Doek is vanaf 3 september elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. 

Het concept van Sterren op het Doek is onveranderd: verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Nieuw dit seizoen is schrijver, columnist en interviewer Özcan Akyol. Hij zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

In de eerste aflevering van het MAX-programma laat niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk zich portretteren. De man die weinig tot nooit interviews geeft, spreekt openhartig met Özcan Akyol over zijn wensen en dromen. De drie kunstenaars krijgen een zware taak om de man met een nog altijd jongensachtige flair te portretteren.

De overige BN'ers die zich laten portretteren in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek zijn: Aart Staartjes, Floortje Dessing, Waylon, Caroline de Bruijn, Maarten van Rossem, Bibian Mentel en Lee Towers.

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Dinsdag 3 september
Wekelijks om 20.25 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 
www.sterrenophetdoek.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #sterrenophetdoek