Hilversum,
10
oktober
2019
|
09:33
Europe/Amsterdam

Sterren op het Doek aflevering 7 en 8: Bibian Mentel en Lee Towers

Dinsdag 15 en 22 oktober om 20.25 uur op NPO 2

In het MAX-programma Sterren op het Doek worden in de laatste twee uitzendingen Bibian Mentel en Lee Towers geportretteerd door een drietal kunstenaars, terwijl zij worden geïnterviewd door presentator Özcan Akyol. Sterren op het Doek is op dinsdagen om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Aflevering 7: Bibian Mentel - dinsdag 15 oktober om 20.25 uur bij MAX op NPO 2
Dat het leven niet altijd meezit, weet paralympisch snowboarder Bibian Mentel als geen ander. Toch blijft ze altijd goedlachs. Özcan Akyol praat bij haar thuis over haar enorme gedrevenheid om te leven en over de doelen die ze zichzelf stelt. Tegelijkertijd gaan drie kunstenaars aan de slag om Bibian te portretteren.

Aflevering 8: Lee Towers - dinsdag 22 oktober om 20.25 uur bij MAX op NPO 2
Midden in de enorme arena van ''zijn eigen'' Ahoy wordt zanger Lee Towers geportretteerd door drie getalenteerde kunstenaars. In een emotioneel gesprek met Özcan Akyol vertelt Lee over hoe zijn eenvoudige afkomst hem inspireerde om groot te dromen en die dromen ook waar te maken.

Over Sterren op het Doek 
Verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van drie schilders én de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Na afloop kiest de geportretteerde één schilderij uit en de twee overgebleven schilderijen worden geveild. 

Veilingsite Sterren op het Doek
Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

Sterren op het Doek
Elke dinsdag
Om 20.25 uur op NPO 2
Presentatie: Özcan Akyol 
www.sterrenophetdoek.nl

Instagram.com/OmroepMAX_ | Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | #sterrenophetdoek

Onderstaande persfoto's mogen gebruikt worden ter promotie van het MAX-programma Sterren op het Doek onder vermelding van MAX/J. Hereman.