Hilversum,
18
maart
2022
|
12:38
Europe/Amsterdam

Stella Bergsma en Roel Boomstra op De Perstribune van MAX

Zondag 20 maart

Aanstaande zondag 20 maart zijn programmamaker Stella Bergsma en wereldkampioen dammen Roel Boomstra te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Stella Bergsma, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als columniste en mediapersoonlijkheid. Binnenkort is Bergsma op NET5 te zien in de tv-special Sorry voor de Tieten, waarin ze het taboe over borsten onderzoekt. Bergsma is regelmatig te gast in talkshows om haar mening te geven over zaken als feminisme, seks en literatuur.

Roel Boomstra, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is wereldkampioen dammen. Hij veroverde in januari de wereldtitel voor de derde keer door, in een tweekamp in Eindhoven, de Russische titelhouder Aleksandr Schwarzman te verslaan. Boomstra werd op veertienjarige leeftijd grootmeester in de damsport en was daarmee de jongste Nederlander ooit die deze titel kreeg.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune