Hilversum,
10
oktober
2017
|
14:05
Europe/Amsterdam

Start nieuw seizoen Met het Mes op Tafel

Vanaf maandag 6 november

Vanaf maandag 6 november is Met het Mes op Tafel terug bij MAX! De kennis- en blufquiz is van maandag tot en met donderdag te zien om 19.50 uur op NPO 2. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Want wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd zijn tegenstanders proberen weg te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieƫn: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel app
Met het Mes op Tafel is er ook op mobiel en smartphone. Met de officiƫle Met het Mes op Tafel app dagen spelers, vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Meer informatie en download de app.

Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 6 november
Iedere maandag tot en met donderdag om 19.50 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandtwww.maxvandaag.nl

www.facebook.com/methetmesoptafel | #Mesoptafel | @Mesoptafel