Hilversum,
28
december
2016
|
13:47
Europe/Amsterdam

Spetterend het nieuwe jaar in met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow

Zaterdag 31 december

Op zaterdag 31 december sluiten Martine van Os en Sybrand Niessen om 16.45 uur op NPO 1 het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Boordevol bijzondere verhalen, mooie momenten, speciale gasten en verrassende optredens!

Zo is André van Duin te gast, met wie Martine en Sybrand onder andere terugblikken op zijn succesvolle debuut als presentator van Heel Holland Bakt.

Ook sportpresentator Hugo Borst zit aan de Tijd voor MAX-tafel. Afgelopen jaar kreeg een speciale wending voor Hugo, zijn manifest over de ouderenzorg kreeg in alle lagen van de samenleving een grote weerklank. Hugo’s medestrijder voor betere zorg, Carin Gaemers, is ook te gast bij de Tijd voor MAX Oudejaarsshow.

Verder is het succesvolle trio O’G3NE te gast. Komend jaar gaan de drie zussen ons land vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat dat een gouden greep is, tonen ze in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. De jongere versie van O’G3NE, meidengroep Kisses, deed in 2016 voor Nederland mee aan het Junior Songfestival. Zij laten een bijzondere kant van zich zien door samen met André van Duin het lied Het Dorp te zingen.

Wat artiesten betreft valt er nog veel meer te genieten: de beroemde Amerikaanse discoformatie The Trammps komt de studio op stelten zetten. Verder hoort u de mooiste liefdesverhalen, de grootste heldendaden en is er aandacht voor een aantal opvallende records die 2016 heeft opgeleverd.

Daarnaast zijn voor deze speciale gelegenheid ook alle vaste deskundigen van Tijd voor MAX te gast. Samen met hen nemen Martine en Sybrand nog één keer de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar door op het gebied van nieuws, sport en entertainment.

Natuurlijk wordt er ook gekookt! Alle bekende topkoks van Tijd voor MAX verraden hun favoriete feestdagengerecht. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven serveren heerlijke oliebollen en soesjes. Houd wel afstand tot uw televisietoestel, want de poedersuiker dwarrelt zó de huiskamer in!

Tijd voor MAX Oudejaarsshow
Zaterdag 31 december om 16.45 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl | #TijdvoorMAX | @TijdvoorMAX