Hilversum,
29
juni
2016
|
13:33
Europe/Amsterdam

Soresdienst voor iedereen

Gratis ondersteuning

De Soresdienst biedt ondersteuning aan Nederlanders die door pech, onrecht of juridische problemen maatschappelijk in een uitzichtloze situatie zijn beland. De Soresdienst begeleidt deze mensen kosteloos en helpt hen de regie weer in eigen handen te nemen.

De Soresdienst werkt met twee cliëntcoaches gesteund door de juristen van MAX Ombudsman. Daarnaast kunnen zij een beroep doen op een team van geschoolde vrijwilligers verspreid over heel Nederland. Begeleiding door de Soresdienst is gratis en staat open voor zowel leden, als –niet leden van MAX.

De cliënt krijgt een cliëntcoach. Samen met de cliënt worden de problemen in kaart gebracht, wordt er een plan van aanpak opgesteld en wordt de cliënt geholpen bij de uitvoering van dit plan.

De coördinatie van de Soresdienst is in handen van MAX Ombudsmannen Jeanine Janssen en Rogier de Haan.

Mensen die denken dat zij in aanmerking komen voor begeleiding door de Soresdienst, kunnen bellen naar het spreekuur van MAX Ombudsman. Iedere werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur via 035-677 55 11. Of vraag naar de flyer met gegevens van de Soresdienst bij het Juridisch Loket.

Een concreet voorbeeld van wat de Soresdienst voor u kan betekenen, vindt u op de website van MAX Maakt Mogelijk: http://maxmaaktmogelijk.omroepmax.nl/soresdienst/voorbeeld-casus/

Soresdienst
www.MAXMaaktmogelijk.nl/Soresdienst