Hilversum,
14
december
2018
|
14:54
Europe/Amsterdam

Sjoerd Hoogma en Mark Enthoven bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 december staat er weer een hoop leuks op de planning bij de MAX-programma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Sjoerd Hoogma en Mark Enthoven komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur
In Wekker-Wakker-Weekend! belt Jan Rietman met Formule 1-commentator en raceliefhebber Olav Mol. Met hem neemt Jan het afgelopen Formule 1-jaar door. In de Plaatwaarde van deze week is waardevolle muziek van Queen te horen. In het Popduel mogen luisteraars opnieuw kiezen uit twee kerstplaten.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur
Jeroen van Inkel presenteert Je dag is goed, waarin goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal staan. Maandag belt hij met André van Duin over de afvaller van Heel Holland Bakt. Cabaretier Roel C. Verburg sluit zoals altijd de week weer af met een lied dat hij speciaal maakt op basis van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Deze week vervult hij elke dag een wens van een luisteraar, zoals de wens van Nel. Zij is op zoek naar heel veel koffie voor in kerstpakketten voor mensen die het wat minder breed hebben.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur
Deze week is er weer veel livemuziek in De MAX!. Sjoerd Hoogma is te gast, de voormalig succesvol landschapsarchitect heeft het roer volledig omgegooid en is een band begonnen. Ook ontvangen Henkjan Smits en Manuëla Kemp The PS Project onder leiding van Paul Solleveld.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur
In TinekeShow ontvangt Tineke de Nooij vrijdag 21 december zanger Mark Enthoven. De in Amsterdam geboren en getogen zanger heeft een nieuwe single, Droom van mij, deze laat hij uiteraard graag in de studio horen.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Haandrikman! is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.maxvandaag.nl