Hilversum,
29
maart
2019
|
13:27
Europe/Amsterdam

Sinan Can, Leonie ter Braak en Dionne Stax te gast bij Tijd voor MAX

Iedere werkdag om 17.10 uur op NPO 1

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os weer verschillende leuke gasten bij Tijd voor MAX. Onder anderen Sinan Can, Leonie ter Braak en Dionne Stax brengen Sybrand en Martine op de hoogte van waar ze nu mee bezig zijn. 

De week begint op maandag 1 april met onderzoeksjournalist en documentairemaker Sinan Can. Hij ging naar het Syrische Aleppo om daar aan de hand van een klassenfoto op zoek te gaan naar de klasgenootjes van de toen 10-jarige Elias, die zeven jaar geleden naar Nederland vluchtte. Zijn Elias’ schoolkameraadjes nog allemaal in leven en zo ja, waar bevinden ze zich nu? Later op die avond wordt op BNNVARA deel twee uitgezonden van Sinan zoekt de klas van Elias. In Tijd voor MAX een gesprek met Sinan én Elias.

Presentatrice Leonie ter Braak zit op dinsdag 2 april aan tafel bij Tijd voor MAX. Zij vertelt over het programma Mars tegen Venus, waarin het draait om wie het andere geslacht het beste kent: de mannen of de vrouwen? Leonie is één van de teamcaptains en neemt het in de show op tegen Jan Versteegh.

Op woensdag 3 april gaat het nieuwe seizoen van het MAX-programma Van onschatbare waarde van start, om 21.20 uur op NPO 1. In dit programma krijgen mensen de gelegenheid om hun bijzondere objecten te verkopen aan één van de vier experts die aan het programma verbonden zijn. Presentatrice Dionne Stax en de experts Ilse Daatselaar, Arnold Wegh, Bert Degenaar en Bas Jonker zijn dezelfde avond te gast bij Tijd voor MAX.

Op donderdag 4 april is zangeres Getty Kaspers te gast, zij was samen met de band Teach-In in 1975 de voorlopig laatste Nederlandse winnaar van het Eurovisie Songfestival. Over Getty’s muzikale carrière en haar bewogen leven naast het podium schreef Dave Boomkens de biografie Een leven lang geleden. Ook Dave schuift aan in de uitzending.

We sluiten de week af met acteur Alfred van den Heuvel. Hij heeft een leuk nieuwtje dat hij speciaal bij Tijd voor MAX onthult.Verder is er een hoop te vieren! Studio Sport bestaat op de dag af 60 jaar, en er worden herinneringen opgehaald aan prachtige sportmomenten met presentatoren Henry Schut en Herman van der Zandt.Ook precies op deze dag wordt de 6000ste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden uitgezonden! Deze bijzondere mijlpaal wordt besproken met actrices Jette van der Meij, Babette van Veen en Melissa Drost.

Tijd voor MAX
Maandag 1 tot en met vrijdag 5 april
Om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Sybrand Niessen en Martine van Os
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/tijdvoormax | Instagram.com/tijdvoormax | @TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX