Hilversum,
16
januari
2023
|
15:14
Europe/Amsterdam

Simone Kleinsma zoekt publiek voor derde seizoen Klassiekers met Kleinsma

Nieuwe reeks met onder anderen Loes Luca, Veldhuis & Kemper en Ruth Jacott

Binnenkort starten de opnames van het derde seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Het concept is onveranderd; Simone Kleinsma nodigt collega's uit in haar sfeervolle studio en duikt met hen in de grote liedjesschatkist die Nederland rijk is. Dit seizoen schuiven Loes Luca, Tineke Schouten, Veldhuis & Kemper, Gordon, Ruth Jacott en Jon van Eerd bij Simone aan. Op 15, 16, 18 en 19 februari worden de afleveringen opgenomen en daar kan publiek bij aanwezig zijn. Aanmelden kan via deze link. De uitzenddata worden later bekendgemaakt. 

Het derde seizoen van Klassiekers met Kleinsma is een feit! In het liedjesprogramma praat Simone Kleinsma met haar gasten over de mooiste liedjes die Nederland rijk is en kijken ze samen naar fragmenten uit de Nederlandse muziekgeschiedens. Wat maakt liedjes zo mooi, goed of ontroerend en waarom weten ze te raken? Mooie archiefbeelden worden op speelse wijze afgewisseld en anekdotes over nummers, schrijvers en uitvoerders mogen daarbij niet ontbreken. In Klassiekers met Kleinsma worden de klassiekers grondig afgestoft en wordt een aantal, in een nieuwe uitvoering, live ten gehore gebracht. Het belooft een feest der herkenning én verrassing te worden. Op de gastenlijst staan namelijk: Loes Luca, Tineke Schouten, Veldhuis & Kemper, Gordon, Ruth Jacott en Jon van Eerd

Opnames bijwonen
Iedereen kan zich verheugen op zes gloednieuwe afleveringen van Klassiekers met Kleinsma. Erbij zijn is extra bijzonder, want slechts een selecte groep kan in februari bij de opnames aanwezig zijn. Geïnteresseerden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de wachtlijst en maken zo kans op een plekje in de studio. Op de site is ook praktische informatie te vinden. 

Klassiekers met Kleinsma (seizoen 3)
Binnenkort bij MAX op NPO 1
Presentatie: Simone Kleinsma

MAX-programma’s terugkijken of luisteren? Dat kan via MAX Vandaag

Facebook.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_ | Twitter.com/OmroepMAX | #klassiekersmetkleinsma