Hilversum,
25
maart
2016
|
15:54
Europe/Amsterdam

Shirma Rouse, Bert Koenders, Ilja Gort en Giel Beelen te gast in Tijd voor MAX

Van maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april

Óók in de week na Pasen heeft Tijd voor MAX weer boeiende en spraakmakende gasten voor u uitgenodigd. Onder anderen Shirma Rouse, Bert Koenders en Giel Beelen schuiven aan om te praten over actuele gebeurtenissen, interesannte ontwikkelingen en persoonlijke ervaringen.

Maandag 28 maart om 17.10 uur op NPO 1 – compilatie-uitzending
Op tweede paasdag kunt u kijken naar bijzondere hoogtepunten uit Tijd voor MAX. We lichten alvast een heel klein tipje van de sluier. Als u fan bent van 10CC, Spandau Ballets Toney Hadley of als u de gevierde dierenarts Dr. Pol graag in actie ziet, adviseren we u zeker om te kijken.

Dinsdag 29 maart om 17.10 uur op NPO 1
Vandaag zijn Sybrand en Martine gewoon weer live! Ze ontvangen actrice Eva van de Wijdeven, bekend van onder andere Moeder, ik wil bij de revue én de in Vlaanderen zeer bekende acteur Tom de Wispelaere. Beiden zijn binnenkort te bewonderen in het toneelstuk Het Gelukzalige.

Verder te gast: Quest-eindredacteur Thomas Hendriks, topkok Antoine Hermans en cabaretduo Yentl en De Boer.

Woensdag 30 maart om 17.10 uur op NPO 1
Giel Beelen is inmiddels al een kleine 20 jaar te horen op NPO 3FM en was daarnaast te zien als presentator van het televisieprogramma De Beste Singer/Songwriter van Nederland. Inmiddels is hij een online-talentenjacht gestart, Giels Talentenjacht, dat alleen via internet te volgen is. Tijd voor MAX is alvast op zoek gegaan naar twee mensen die maar al te graag voor zijn uiteindelijke top-11 geselecteerd willen worden.

Verder te gast: Journaliste Mariska Tjoelker, huisarts Ted van Essen en Heel Holland Bakt-winnares Sarena Solari.

Donderdag 31 maart om 17.10 uur op NPO 1
In Tijd voor MAX ontvangen we vandaag presentatrice Bridget Maasland, die voor haar nieuwe programma Bridget in Hollywood op zoek gaat naar Nederlanders die het in dit film-Mekka helemaal hebben gemaakt. En dat blijken er nog verrassend veel te zijn!

Verder te gast: conservator van Paleis Het Loo Paul Rem en zangeres Shirma Rouse.

Vrijdag 1 april om 17.10 uur op NPO 
Tijd voor MAX legt vandaag de rode loper uit voor niemand minder dan minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders; we praten met hem onder meer over zijn grote liefde voor Afrika, het continent waar hij in eerdere functies veel mee te maken had. Maar natuurlijk kan het aanstaande referendum over het associatieverdrag met Oekraïne ook niet onbesproken blijven.

Verder te gast: documentairemaker Niels van Koevorden, presentator Ilja Gort en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Tijd voor MAX
Maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1
Presentatie: Martine van Os en Sybrand Niessen
www.maxvandaag.nl
www.facebook.com/tijdvoormax
#TijdvoorMAX