Hilversum,
18
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sheila de Vries en Tony Neef te gast in TinekeShow bij MAX

Sheila de Vries en Tony Neef te gast in TinekeShow bij MAX 

Hilversum, 18 december 2015 – Tineke de Nooij ontvangt volgende week in het NPO Radio 5-programma TinekeShow van MAX onder anderen Sheila de Vries en Tony Neef. 

Maandag is Paul Graat te gast. Hij is gefascineerd door levensgeschiedenissen van mensen; hij heeft er zelfs zijn baan voor opgezegd. Momenteel gaat Paul namelijk door het leven als schrijver. Hij interviewt mensen over hun leven en schrijft vervolgens op basis van dit interview een boek. Het eerste (geanonimiseerde) levensverhaal is net uit, óók voor publiek: Sonate van een laatbloeier; het leven van Sofie Witteveen.

Een paar weken terug moest modekoningin Sheila de Vries haar bezoek aan TinekeShow helaas afzeggen, maar dinsdag haalt ze het in. Ze zal het met Tineke hebben over haar carrière, haar laatste collectie, over hoe de modewereld door de jaren heen veranderd is en over haar nieuwste passie: het ontwerpen van meubels.

Theaterduizendpoot Tony Neef maakt woensdag zijn opwachting bij Tineke. Hij speelt de rol van Lumière in de nieuwe musicaleditie van Belle en het Beest. Bovendien is hij met de musical Sonneveld genomineerd voor de AD Publieksprijs – Musical Awards 2015.

Singer-songwriter Dick van Altena komt vrijdag langs om te praten over zijn nieuwe single Waikiki van zijn Engelstalige country-album Flowers from the moon.

Vrijdag brengt Tineke Eerste Kerstdag door met de luisteraars van TinekeShow. Fijne feestdagen! 

Over TinekeShow 
TinekeShow is dagelijks te beluisteren op NPO Radio 5 Nostalgia, met daarin een studiogast, de ‘Blijmakers’, het spel ‘3-in-1’ en een vraag voor de luisteraars. NPO Radio 5 Nostalgia is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+). 


MAX: TinekeShow 
Maandag 21 t/m vrijdag 25 december 2015 
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5 
Presentatie: Tineke de Nooij 
www.TinekeShow.nl