Hilversum,
16
februari
2018
|
15:44
Europe/Amsterdam

Selma van Dijk, Viola Holt en The Fortunate Sons te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 februari ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 bijzondere gasten met een boeiend verhaal. Zaterdag begint de Week van de Jaren 60 op NPO Radio 5. Onder anderen Selma van Dijk, Viola Holt en The Fortunate Sons komen langs.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 uur tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Op NPO Radio 5 start zaterdag de Week van de Jaren 60! Daarom ook in Wekker-Wakker-Weekend! veel aandacht voor dit roerige decennium. Jan Rietman neemt de luisteraar mee naar de tijd van welvaart, waarin alles anders moest én de opstand tegen de burgerlijkheid. Met de beste muziek uit de jaren 60 en mooie prijzen.

TinekeShow – Elke werkdag om 12.00 uur op NPO Radio 5
Maandag 19 februari is Selma van Dijk te gast in TinekeShow. De SBS-6 presentatrice is de dochter van de legendarische pianist Louis van Dijk. Hij maakte furore in de jaren 60.

Viola Holt is dinsdag 20 februari te horen in TinekeShow. Een perfecte gast voor deze week, aangezien zij de jaren 60 ten volle heeft meegemaakt!

De jaren van Creedence Clearwater Revival worden woensdag 21 februari herbeleefd in TinekeShow. Tineke ontvangt The Fortunate Sons. Zij vonden dat het repertoire van CCR niet voor de bühne verloren mocht gaan. The Fortunate Sons komt een weergaloze ode brengen aan CCR.

Zanger Oscar Harris schuift donderdag 22 februari aan. In de jaren 60 zong hij in The Twinkle Stars, een vanuit Amsterdam opererende Surinaamse groep, die uiteindelijk grote hits scoorde.Vrijdag 23 februari presenteert Tineke tussen 12.00 en 14.00 uur een deel van de Top 200 van de Jaren 60.

De MAX! – Elke werkdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 5
In De MAX! is er volop aandacht voor iconische albums uit de sixties: The Beatles, Otis Redding, Boudewijn de Groot en The Beach Boys. Vrijdag 23 januari is de Top 200 van de Jaren 60 te beluisteren op NPO Radio 5, samengesteld door de luisteraar. Zij kunnen invloed uitoefenen op de Top 200 door te stemmen via de NPO Radio 5-site.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
Het is de Week van de Jaren 60 op NPO Radio 5, met de beste muziek uit de jaren 60 en artiesten die ertoe doen. In Je dag is goed belt Jeroen van Inkel elke dag om 8.10 uur met een Nederlandse artiest, die in de jaren 60 begon. Onder anderen George Baker, Willeke Alberti en Peter Koelewijn kunnen een telefoontje verwachten.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX! en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | https://www.facebook.com/DeMAX.radio/ | www.facebook.com/tinekeshow | www.maxvandaag.nl