Hilversum,
18
januari
2022
|
12:01
Europe/Amsterdam

Schemawijziging: uitzendgegevens TV Monument

Zondag 30 januari, zaterdag 19 februari en zondag 20 februari

In verband met een schemawijziging worden de afleveringen van TV Monument op andere momenten uitgezonden dan eerder gecommuniceerd. Hieronder de juiste informatie. 

TV Monument met Fidan Ekiz, Joop van den Ende en André van Duin

Hilversum, 18 januari – In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden. Fidan Ekiz, Joop van den Ende en André van Duin worden respectievelijk op zondag 30 januari om 18.10 uur, zaterdag 19 februari om 17.10 uur en zondag 20 februari om 18.10 uur bij MAX op NPO 1 uitgelicht.

Fidan Ekiz, zondag 30 januari om 18.10 uur op NPO 1
Journalist Fidan Ekiz is een verrijking in menig talkshow. Ze maakte onder de vleugels van Matthijs van Nieuwkerk vlieguren bij De Wereld Draait Door. Tegenwoordig vormt ze samen met Sven Kockelmann een vast presentatieduo voor WNL bij Op1. Ze heeft een belangrijk oeuvre opgebouwd. Haar programma’s kenmerken zich door een kwalitatieve bijdrage aan de integratie van verschillende culturen in onze samenleving. Ze onthult aan Han Peekel het werkelijke verhaal over het abrupte einde van De Vooravond. Naast haar stevige vragen, is haar verwarmende lach één van haar sterke wapens.

Joop van den Ende, zaterdag 19 februari om 17.10 uur op NPO 1
Joop van den Ende kan één van de meest belangrijke mensen uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie en het Nederlandse theater worden genoemd. Hij groeide van krantenjongen uit tot miljardair. Hij had een imperium van 24 theaters en zijn televisieprogramma’s werden over de gehele wereld uitgezonden. In februari wordt hij 80 jaar. Hij vertelt over zijn vriendschap met André van Duin, die al 50 jaar duurt. Ook geeft hij toe dat het leven in roem niet altijd over rozen gaat. 

André van Duin, zondag 20 februari om 18.10 uur op NPO 1
Op 20 februari wordt André van Duin 75 jaar. Deze Rotterdamse jongen groeide uit tot een groot komiek. Ook is hij de man die tijdens de dodenherdenking op 4 mei een lans brak voor het Homomonument. Hij presenteert mooie programma’s zoals Heel Holland Bakt en De Grote Kleine Treinencompetitie. Samen met Janny van der Heijden laat hij per boot in Denkend aan Holland de schoonheid van Nederland zien. Ook vertelt André van Duin dat zijn moeder moest huilen toen hij vertrok voor een optreden, en ze vervolgens met mokkagebak werd getroost.  

In TV Monument bespreekt tv-chroniqueur Han Peekel de carrières van grote televisiepersoonlijkheden zoals cabaretiers, presentatoren en acteurs. 

TV Monument
Zondag 30 januari, zaterdag 19 en zondag 20 februari
Om 18.10, 17.10 en 18.10 uur
MAXVandaag.nl

Facebook.com/OmroepMAX | Twitter.com/OmroepMAX | Instagram.com/OmroepMAX_