Hilversum,
15
februari
2018
|
15:23
Europe/Amsterdam

SCHEMAWIJZIGING: nieuwe uitzendgegevens Nederland op film: Hollandse Huishoudens

SCHEMAWIJZIGING: nieuwe uitzendgegevens Nederland op film: Hollandse Huishoudens

Wegens het overlijden van oud-premier Ruud Lubbers is de tweede aflevering van Nederland op film van woensdag 14 februari verplaatst naar woensdag 21 maart om 20.45 uur op NPO 2. Zie onderstaand bericht voor de juiste uitzendinformatie.

Nederland op film: Hollandse Huishoudens

Hilversum, 15 februari - Woensdag 21 maart zendt MAX om 20.45 uur op NPO 2 weer een nieuwe aflevering van Nederland op film uit. Een serie gemaakt over en vooral door Nederland. Een unieke documentaireserie, gepresenteerd door Richard Groenendijk. Het thema van deze aflevering is 'Hollandse Huishoudens'.

Hollandse Huishoudens – woensdag 21 maart, 20.45 uur, NPO 2
In deze aflevering van Nederland op film staat het leven achter onze voordeuren, en hoe dat spectaculair veranderde in de afgelopen eeuw centraal. Wat was de taakverdeling in huis en wat deed de komst van elektrische hulpmiddelen voor ons? Maar ook de intrede van de televisie, het interieur, inwonen bij de schoonouders en natuurlijk het Nederlandse eten komen aan bod.

Nederland op film toont niet alleen het oude filmmateriaal. Ook de makers en de mensen die op de beelden te zien zijn komen aan het woord: een prachtig document met een bijzondere historische waarde.

Nederland op film
Woensdag 21 maart
Rond 20.45 uur op NPO 2
Presentatie: Richard Groenendijk

www.maxvandaag.nl

Facebook.com/MAXdocumentaires| @MAXdocumentaire | #nlopfilm