Hilversum,
03
maart
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

SBS-directeur Remko van Westerloo op De Perstribune bij MAX (23-3-2014)

 

Hilversum, 21 maart 2014 - Het Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt op zondag 23 maart SBS-directeur Remko van Westerloo.

Als zoon van journalist en omroepbaas Fons van Westerloo kreeg Remko van Westerloo het televisievirus met de paplepel ingegoten. Na een paar jaar als programmamaker gewerkt te hebben, krijgt hij als eerst de leiding over (de toen nog nieuwe zender) NET5. Vervolgens wordt hij achtereenvolgens programmadirecteur bij Talpa, RTL5 en SBS6 en tegenwoordig staat hij aan het roer van alle drie de SBS-zenders (SBS6, NET5 en Veronica). Na een paar lastige jaren heeft vooral SBS6 nu weer een paar kijkcijferhits te pakken met Dokter Tinus, Utopia en Celblok H. 

De Eredivisierechten gingen deze week aan zijn neus voorbij, maar Van Westerloo is vastbesloten de komende maanden zijn zenders verder uit te bouwen. Hoe wil hij dat gaan doen?


Verder blikt recensent Ron Vergouwen in Kassie Kijken weer terug op de afgelopen tv-week en Vliegende Keep-verslaggever Jules van der Wardt is zondag in gesprek met voormalig wielrenner Frans Maassen.


In verband met het WK Allround duurt De Perstribune deze week tot 13.00 uur.

De presentatie is in handen van Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 23 maart 2014
Vanaf 12:15 uur op Radio 1
www.deperstribune.nl