Hilversum,
06
maart
2020
|
13:05
Europe/Amsterdam

Sanne Wallis de Vries, Olcay Gulsen en OG3NE te gast bij Tijd voor MAX

In de week van maandag 9 tot en met vrijdag 13 maart ontvangen Sybrand Niessen en Martine van Os bij Tijd voor MAX weer actuele en spraakmakende gasten. Komende week komen onder anderen Sanne Wallis de Vries, Olcay Gulsen en OG3NE langs. Tijd voor MAX is elke werkdag rond 17.10 uur te zien op NPO 1.

Maandag 9 maart is acteur en cabaretier Sanne Wallis de Vries te gast om te vertellen over haar nieuwste theaterprogramma Kom, waarin ze de stand van de wereld op absurdistische, en tegelijk bezorgde wijze, op de korrel neemt. 

Tijd voor MAX ontvangt dinsdag 10 maart modeontwerper en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen; zij maakt voor Net5 de zesdelige docuserie Olcay & Huiselijk Geweld, waarvoor ze meeliep met de politie, jeugdzorg, Veilig Thuis én Blijf-van-mijn-lijfhuizen bezocht. Olcay weet waarover ze praat, want ook zij, haar zussen en broer waren in hun jeugd slachtoffer van huiselijk geweld.

Woensdag 11 maart staat Tijd voor MAX geheel in het teken van Stichting Metakids. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een metabole ziekte. Met medewerking van onder anderen regisseur en actrice Carly Wijs en Baas B ft. Dennis Kroon.

Muzikaal spektakel is er donderdag 12 maart van de dames van OG3NE; zij hebben een nieuwe single, die ze voor de allereerste keer live bij Tijd voor MAX ten gehore brengen.

De week wordt afgesloten met bioloog en apendeskundige Patrick van Veen. Hij vertelt niet alleen over zijn reizen naar Sierra Leone en Liberia, maar op deze vrijdag de 13de stellen we hem tevens de vraag: zijn apen misschien ook bijgelovig?

Tijd voor MAX
Elke werkdag om 17.10 uur
Bij MAX op NPO 1
www.maxvandaag.nl

Facebook.com/TijdvoorMAX | Twitter.com/TijdvoorMAX | Instagram.com/TijdvoorMAX | #TijdvoorMAX