Hilversum,
01
september
2017
|
12:40
Europe/Amsterdam

Sandra Ysbrandy en Robbert Dijkgraaf te gast bij MAX op NPO Radio 5

Vanaf maandag 4 september

Vanaf maandag 4 tot en met vrijdag 11 september ontvangen de MAX-programma’s op NPO Radio 5 weer veel bijzondere gasten. Onder meer Sandra Ysbrandy, Robbert Dijkgraaf en de afvaller van Heel Holland Bakt komen langs in de MAX-radiostudio.

Wekker-Wakker - Elke werkdag om 06.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
De hele week kan worden geluisterd naar Koen Bugter, die verslag doet van de Big Sheep Tour. Voor deze actie toeren 250 schapen van dorp naar dorp met als doel om geld op te halen voor een nieuwe schaapskooi. Daarnaast is het verhaal van de eerste afvaller van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt te horen!

TinekeShow - Elke werkdag om 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Op maandag is Frans Bromet bij Tineke te gast. Hij heeft de nieuwe documentaire Taxibotsing gemaakt, over de veranderende Amsterdamse taxiwereld. Hij komt er alles over vertellen bij TinekeShow.

Acteur Job Bovelander speelt in Het Verzet Kraakt. Dit theaterspektakel gaat over verzetshelden die de grootste bankroof aller tijden pleegden. Tineke ontvangt hem dinsdag 5 september.

Woensdag 6 september is Robbert Dijkgraaf in de studio. Deze wetenschapper staat erom bekend dat hij moeilijke wetenschappelijke dingen begrijpelijk weet uit te leggen voor mensen die er geen snars van snappen. Dit doet hij bovendien met veel enthousiasme.

Ik stond erbij en keek ernaar, dit boek is geschreven door tv-pionier Berend Boudewijn. Donderdag 7 september vertelt hij erover in Tinekeshow.

De week wordt afgesloten op vrijdag 8 september met schrijfster Nelleke Noordervliet. Zij is betrokken bij de tentoonstelling De Wereld van de VOC in het Nationaal Archief. Noordervliet probeert op haar manier de VOC-tijd tot leven te brengen.

Tijd voor MAX Radio – Elke werkdag om 18.00 uur bij MAX op NPO Radio 5
Maandag 4 september ontvangt Tijd voor MAX Radio tv-koks van het nieuwe MAX-programma Kook mee met MAX, waarin Mounir Toub en Sandra Ysbrandy iedere doordeweekse dag binnen een kwartier iets lekkers op tafel toveren.

Freddie de Grooth, een van de deelnemers aan het nieuwe MAX-programma Senior Stagiair, is te gast op woensdag 6 september. In Senior Stagiair lopen 55-plussers stage bij jonge bedrijven. Freddie ging aan de slag als barbier.

Robbert de Vos is oprichter van Muziekids, een stichting die muziekstudio's voor kinderen bouwt in ziekenhuizen. Er wordt nu gebouwd aan alweer de vijfde studio: de Armin van Buuren Muziekids Studio in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Robbert vertelt er donderdag 7 september alles over in de Tijd voor MAX Radio-studio.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/tijdvoormaxradio | www.facebook.com/wekkerwakker

www.maxvandaag.nl