Hilversum,
25
mei
2022
|
17:26
Europe/Amsterdam

Sander Lantinga en Lucinda Brand op De Perstribune van MAX

Zondag 29 mei

Radio-dj Sander Lantinga en wielrenster Lucinda Brand zijn zondag 29 mei mei te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Sander Lantinga, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is vooral bekend als presentator van de Coen en Sander Show op Radio 538. Vanmiddag werd bekend dat Lantinga een eigen radioshow krijgt op Radio Veronica. De Coen en Sander Show blijft op vrijdag te horen op Radio 538. Komende zondag debuteert Lantinga op tv als quizmaster in de SBS6-kennisquiz Vier is te veel.

Lucinda Brand, de sportgast van het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is veldrijdster en wegwielrenster. Op beide onderdelen werd ze tweemaal Nederlands kampioen. Vorig jaar werd ze in Oostende wereldkampioen veldrijden. Na het klassieke voorjaar, waarbij Brand onder meer derde werd in Parijs-Roubaix, gaat nu het vizier op de Giro d’Italia voor vrouwen volgende maand.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

MAX-programma’s terugkijken of -luisteren? Dat kan via MAX Vandaag.

#DePerstribune | @DePerstribune | Facebook.com/DePerstribune | Instagram.com/DePerstribune