Hilversum,
28
augustus
2020
|
14:36
Europe/Amsterdam

Ruben Nicolai en Lars Boom op De Perstribune van MAX

Zondag 30 augustus

Zondag 30 augustus zijn presentator Ruben Nicolai en oud-wielrenner Lars Boom te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. Ze worden ontvangen door het nieuwe presentatieduo Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

Ruben Nicolai, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is het komende televisieseizoen onder meer te zien in het nieuwe programma De Erfgenaam. Daarin gaat hij op zoek naar nabestaanden op wie nog een erfenis ligt te wachten. Nicolai, die bij het grote publiek doorbrak als een van deLama’s, werkt sinds 2015 voor RTL waar hij programma’s presenteert als RTL Boulevard, Lego Masters en The Masked Singer.

Lars Boom, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, stopte afgelopen jaar definitief met wielrennen. Boom werd onder meer Nederlands kampioen op de weg, wereldkampioen veldrijden én hij won op imposante wijze een kasseienetappe in de Tour de France van 2014. Momenteel is Boom prestatiemanager bij de wielerploeg van Marianne Vos.In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden, met dit keer onder andere aandacht voor het tienjarig jubileum van De Perstribune. Daarnaast wordt De Perstribune zondag voor het eerst gepresenteerd door het nieuwe presentatieduo: Margreet Reijntjes en Aashna Sewpersad.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

#DePerstribune | @DePerstribune | Instagram.com/DePerstribuneFacebook.com/DePerstribune