Hilversum,
08
maart
2019
|
16:07
Europe/Amsterdam

Ruben Hein, Jeroen Dekkers en Dirk Jongen te gast bij MAX op NPO Radio 5

Van zaterdag 9 tot en met vrijdag 15 maart staat er weer veel leuks op de planning bij de MAX-radioprogramma’s op NPO Radio 5. Onder anderen Ruben Hein, Jeroen Dekkers en Dirk Jongen zijn te gast.

Wekker-Wakker-Weekend! – Elke zaterdag van 06.00 tot 10.00 uur op NPO Radio 5
De vrolijke zaterdag van NPO Radio 5 start met Wekker-Wakker-Weekend!. Jan Rietman spreekt Willeke Alberti. De grande dame van de Nederlandse muziek wordt volgend jaar 75. Ze vertelt hoe ze dat viert. Verder duikt Jan weer in zijn Los Vast-archief. Je hoort nieuwe countrymuziek in Country Roads en er zijn mooie prijzen te winnen in het 100 jaar radiospel.

Je dag is goed – Elke werkdag van 07.00 tot 10.00 op NPO Radio 5
Jeroen van Inkel presenteert elke werkdag op NPO Radio 5 zijn ochtendprogramma Je dag is goed. Hierin staan goede muziek en de dagelijkse actualiteit centraal. Zoals elke week sluit op vrijdag cabaretier Roel C. Verburg de week af met een lied dat hij schrijft naar aanleiding van een opvallend nieuwsbericht.

Haandrikman! – Elke maandag t/m donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
Bert Haandrikman is elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5 met zijn middagprogramma Haandrikman!. Ook deze week belt Bert weer met de jarige van de dag, die op zijn mega-verjaardagskalender staat.

De MAX!  Elke werkdag van 18.00 uur tot 20.00 uur op NPO Radio 5
​Manuëla Kemp en Henkjan Smits​ zoeken iedere dag samen met de luisteraars naar de beste plaat bij ‘het gevoel van de dag’, ontvangen actuele gasten én er is regelmatig live muziek in hun zelf benoemde Club de MAX! Met deze week onder anderen Jeroen Dekkers en Maya Shanti.

TinekeShow – Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5
In TinekeShow ontvangt Jan Rietman op vrijdag 15 maart zanger Ruben Hein, die met zijn toer Boventoon de Nederlandse theaters afreist. Ook Dirk Jongen, een jong talent aan het muziekfirnament is te gast.

Ron wacht op de nacht – Vanaf 1 maart van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5
Ron Brandsteder presenteert wekelijks het programma Ron wacht op de nacht bij MAX op NPO Radio 5. Elke vrijdag tussen 22.00 en 00.00 uur hoort de luisteraar verhalen, bijzondere herinneringen en natuurlijk de allermooiste muziek. Ron strooit zand in de ogen en muziek in de oren van de luisteraars.

Over MAX op NPO Radio 5
Met Je dag is goed, Wekker-Wakker-Weekend!, TinekeShow, De MAX!, Haandrikman! en Ron wacht op de nacht is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

www.facebook.com/Jedagisgoed.MAX | www.facebook.com/DeMAX.radio | www.facebook.com/tinekeshow | www.facebook.com/HaandrikmanMAX | www.facebook.com/wekkerwakkerweekend | www.maxvandaag.nl